Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám áttörni egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám áttörni egy lány védelmi pajzsát? (sokkal) bővebben lent.

Figyelt kérdés

Teljesen meg vagyok lőve, nem tudom mit tegyek.

Kicsit hosszú a történet....

Van egy lány, aki nagyon tetszik, de annyira, hogy csorog a nyálam ha meglátom, és a felhők között érzem magam. Egész nap nem tudok másra gondolni. Csak köszönőviszonyban vagyunk, de jó ha kb 3 mondatot beszéltem vele életemben. Ez nem így lenne ám ha nem történt volna a következő.:

Namost ez a 16 éves csajszit már korábban fel próbálta szedni egy nagyon jó barátom, de azzal a címszóval lekoptatta, hogy ő keresztény és nagyon komolyan veszi, nem szeretne fiúzni, mert nem akarja a szerelmi csalódást.(Lehet benne valami..., de ezt a dumát szerintem a fiúk lekoptatására találta ki, mert hozzá kell tenni igen csinos lányról van szó, akivel sokan szeretnének járni és ez igen frappáns lerázó szöveg, de az én eszemen nem jár túúúl! Mellesleg pont ez tetszik benne hogy nem valami ringyó akinek volt már tízcsillió pasija)

A helyzet az, hogy én is keresztény vagyok, de nem tartom magam az élettől elrugaszkodottnak, mint ahogy általában a keresztény embereket látják. Ugyanabba a templomba járok már régebb óta mint ez a lány.Épp ezért is tökéletes partnernek találnám. Viszont itt jön a képbe egy következő probléma.

Van egy barátnője a csajnak akinek pár hónapja nagyon tetszettem, de sajnos rendkívüli módon randa szegényke. Szánalomból azért mégis találkozgattam néha vele. (NAGYON HELYTELENÜL)

Egyszer voltam egy házibuliban, sajnos bitang részegre ittam magam és elkezdtem szidni valamint nyomdafestéket nem tűrő szavakkal jellemezni a rondaságát.

Namost ezt valaki visszamondta neki. Életem legkínosabb beszélgetése következett.

A lényeg az, hogy most abban a közösségben teljesen be vagyok skatulyázva, hogy hogy lehetek ilyen szemét, ráadásul keresztény emberként. Ezt a konfliktust próbáltam már tisztázni, de nem nagyon sikerült, úgyhogy mégjobban csak szítottam a tüzet.

A kérdés végül: Szerintetek, lenne esélyem még a lánynál aki tetszik nekem, ha igen, mit tudnék csinálni hogy áttörjem ezt a "nem járok fiukkal, apáca vagyok" dumát?

Köszi ha végigolvastad. : )

Idétlen válaszoktól kíméljetek!

18F

ui:(remélem ezt nem olvassák ismerőseim mert ez a sztori olyan mintha alá írtam volna a nevem.)

2012. szept. 11. 19:36
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nem is kürtölöm világgá. De nem így szoktam "VISELKEDNI"általában, csak egy helyzet volt ahol leitattak, hiba volt. Az nem az én stílusom hogy kibeszéljem az embereket hátuk mögött.
2012. szept. 11. 20:33
 22/27 A kérdező kommentje:
Amugy meg a fő kérdéstől vonatkoztassatok már el, mert tudom hogy hülyébben nem fogalmazhattam volna meg hogy védőpajzs...de szerintem érti mindenki mire gondolok ugyhogy nem kell kötözködni folyton.
2012. szept. 11. 20:36
 23/27 anonim ***** válasza:
áttörni a pajzsát? előszőr mindig...CÉL A FEGYVERZET!
2012. szept. 11. 21:34
 24/27 A kérdező kommentje:
köszi, értékelem a humorod... :D de most már a 4. ez unalmas
2012. szept. 11. 22:33
 25/27 kukaricsi válasza:
tesó szerintem szarjál az egészre keresztény ide oda oszt akkor mi van ? a maffiózók is járnak templomba érted ... na lényegtelen a csajról annyit ,hogy egyszer ha be mocskolod magad az nagy hiba én is jártam így csak annyiban külömbözött a helyzet ,hogy én a csávójától akartam el választani mert kezdtünk összemelegedni ám de kiderült a mocsokság (pedig annyira tetszett ) ,hogy eztért tettem amit tettem oszt kiderül rá basztam az óta rá se nézek inkább :D sajnálom meg tanultam soha többet ilyet nem ... na most igazuk van keress másikat .. sajnálom
2012. szept. 12. 20:40
 26/27 Geta96 ***** válasza:
Igaza van a többieknek valószínüleg nincs már esélyed.. Én mégis azt mondom a remény hal meg utoljára. És ha elég kitartó vagy és lököd a nagyon sajnálom csak az alkohol beszélt belőlem dumákat 1-2 hónap alatt megbékélhetsz vele talán... De lehet csak a saját időd pazarlod.. Dönts te!!!!!
2012. szept. 12. 22:49
 27/27 A kérdező kommentje:

Lehet hogy kicsit hülyén fogalmaztam, mert az jön le a válaszaitokból, a csajnak aki tetszik, annak a barátnőjét szidtam, és nem biztos amugy egyáltalán, hogy megbeszélte a barátnőivel ezt a dolgot.

Mellesleg pont tegnap beszéltem meg ezt az ügyet vele és arra jutottunk, hogy felejtsük el, úgyhogy egy lépéssel előrébb vagyok. :D

2012. szept. 15. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!