Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám áttörni egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám áttörni egy lány védelmi pajzsát? (sokkal) bővebben lent.

Figyelt kérdés

Teljesen meg vagyok lőve, nem tudom mit tegyek.

Kicsit hosszú a történet....

Van egy lány, aki nagyon tetszik, de annyira, hogy csorog a nyálam ha meglátom, és a felhők között érzem magam. Egész nap nem tudok másra gondolni. Csak köszönőviszonyban vagyunk, de jó ha kb 3 mondatot beszéltem vele életemben. Ez nem így lenne ám ha nem történt volna a következő.:

Namost ez a 16 éves csajszit már korábban fel próbálta szedni egy nagyon jó barátom, de azzal a címszóval lekoptatta, hogy ő keresztény és nagyon komolyan veszi, nem szeretne fiúzni, mert nem akarja a szerelmi csalódást.(Lehet benne valami..., de ezt a dumát szerintem a fiúk lekoptatására találta ki, mert hozzá kell tenni igen csinos lányról van szó, akivel sokan szeretnének járni és ez igen frappáns lerázó szöveg, de az én eszemen nem jár túúúl! Mellesleg pont ez tetszik benne hogy nem valami ringyó akinek volt már tízcsillió pasija)

A helyzet az, hogy én is keresztény vagyok, de nem tartom magam az élettől elrugaszkodottnak, mint ahogy általában a keresztény embereket látják. Ugyanabba a templomba járok már régebb óta mint ez a lány.Épp ezért is tökéletes partnernek találnám. Viszont itt jön a képbe egy következő probléma.

Van egy barátnője a csajnak akinek pár hónapja nagyon tetszettem, de sajnos rendkívüli módon randa szegényke. Szánalomból azért mégis találkozgattam néha vele. (NAGYON HELYTELENÜL)

Egyszer voltam egy házibuliban, sajnos bitang részegre ittam magam és elkezdtem szidni valamint nyomdafestéket nem tűrő szavakkal jellemezni a rondaságát.

Namost ezt valaki visszamondta neki. Életem legkínosabb beszélgetése következett.

A lényeg az, hogy most abban a közösségben teljesen be vagyok skatulyázva, hogy hogy lehetek ilyen szemét, ráadásul keresztény emberként. Ezt a konfliktust próbáltam már tisztázni, de nem nagyon sikerült, úgyhogy mégjobban csak szítottam a tüzet.

A kérdés végül: Szerintetek, lenne esélyem még a lánynál aki tetszik nekem, ha igen, mit tudnék csinálni hogy áttörjem ezt a "nem járok fiukkal, apáca vagyok" dumát?

Köszi ha végigolvastad. : )

Idétlen válaszoktól kíméljetek!

18F

ui:(remélem ezt nem olvassák ismerőseim mert ez a sztori olyan mintha alá írtam volna a nevem.)

2012. szept. 11. 19:36
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
54%

Varázsige:Priomo completo!

Funkciója:Eszméletvesztés

Használata:Két órányi eszméletvesztést okoz

Megszüntető igéje:Nincs,mellékhatásként kissebb szédülést,émelygést okozhat

2012. szept. 11. 19:37
 2/27 anonim ***** válasza:
71%

Mister Spock,foton torpedót kilőni!

Aztán ügyesen,szedd le a pajzsot.

Űrszekerek for evör.

2012. szept. 11. 19:40
 3/27 anonim ***** válasza:
Hát komám te aztán nagyon elfuserált egy keresztény vagy!Szerintem hagyd békén azt a csajt és keress mást akivel kezdhetsz is valamit!
2012. szept. 11. 19:42
 4/27 A kérdező kommentje:
Idétlen válaszoktól kíméljetek
2012. szept. 11. 19:42
 5/27 Macs1209 ***** válasza:

Sajnos egy életre leírtad magad előtte. Remélem tanultál

a hibáidból.

2012. szept. 11. 19:44
 6/27 anonim ***** válasza:
az idétlen sajna te vagy!ne tedd tönkre annak a szegény lánynak az életét!please!!!!!!
2012. szept. 11. 19:46
 7/27 A kérdező kommentje:
Na azért nemhiszem hogy ilyen súlyos lenne a helyzet, valami bíztatót is mondhatnátok.
2012. szept. 11. 19:47
 8/27 anonim ***** válasza:

"valami bíztatót is mondhatnátok."

JAAAA hogy hazudjunk! Bocsi,azt hittem sima válasz kell.

Nagyon jól csináltad így tovább!

2012. szept. 11. 19:49
 9/27 anonim ***** válasza:
Fantastic!
2012. szept. 11. 19:50
 10/27 A kérdező kommentje:

De már milliószor megbántam és bocsánatot is kértem többször is. Ezek után is teszem fel a kérdést.

Mintha ti nem csináltatok volna semmi baromságot... Na mindegy

2012. szept. 11. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!