Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-25 éves csajok nektek ok lenne az arra hogy ne gyertek össze egy sráccal ha paraszt azaz traktorba ül éjjel nappal?
Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 16:36
11/25 anonim válasza:
Ezzel semmi probléma nincs.Én el tudnék lenni egy ilyen sráccal tuti!!:)
12/25 balkalolka válasza:
Szerintem menőségben nehezen überelhető amikor egy kávézóban kirakja az asztalra a Lamborghini-s kulcsot ;)
Másfelől a pénzt nem lehet megenni, és a világ sajnos afelé halad hogy azok nem halnak éhen akiknek gazdaságuk van. Elképzelhetetlen élelmiszer-áremelmedés előtt állunk globálisan, aki ma "paraszt" az pár év múlva hatalommal rendelkezik.
13/25 anonim válasza:
vagy a 24es villáskulcsot...
de nem ettől függ, és ezt te is tudod, csak megerősítést vársz:)
14/25 anonim válasza:
Azt mondják Meg találja a zsák a foltját,az előző barátnője is azért dobta mert nem illettek össze(néhány év mulva bánni fogja ezt a dobását).
Ha neked bejön és te is neki akkor nem szabad kihagyni.
Tökéletes házasság nem létezik,minden azon múlik mennyire tudnak alkalmazkodni egymáshoz.
Legyetek boldogok eggyütt.
15/25 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy én 17 vagyok ő 24-25
2012. szept. 15. 16:20
16/25 anonim válasza:
AZtán mit számít a korkülönbség? Ez szerintem nem is nevezhető annak, régen azt vallották, hogy a fiú legyen legalább hét évvel idősebb.
17/25 anonim válasza:
szerintem ne dobd azért mert dolgozik. Dicsérlek hogy segítenél neki. Tuti rendes fiú
18/25 nn-- válasza:
az egyáltalán nem baj!! (17-25)
19/25 anonim válasza:
legalább megtanulsz tarktort vezetni!nagyon király főleg a borulás része mikor felborulsz vele:DDDD neem csak vicceltem.. ha Neked tetszik akkor miért ne? ez oylan mint pl ha neked tetszik egy rózsaszín nadrág.. akkor azt veszed meg mert nagoyn tetszik és van mihez felvenned. de a barátnőd azt mondja a hogy a hupikéktörpikék kék nadrágot vedd meg..( igaz hogy az nem megy semmilyen ruhádhoz de azt vedd emg mert a bnőd aztmondta. neem ez nem így megy. az emberek akkor befolyásolhatók ha totál bizonytalanok. és ha Neked tetszik a csávó akkor tetszik és azért tetszik MERT OYLAN AMILYEN.. és nem azért mert jóska aztmondta... szerintem:) 16 vagy 17 f nemtudom bevagoyk baszva!
20/25 anonim válasza:
Szerintem tök jó traktorral csajozni. Megkérdi a csajod: Milyen a kocsid? Te válaszolod: két ajtós, 250 lóerős terepjáró...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!