Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? éjjel nappal rá gondolok! Több lent
na van egy fiú aki 18, én 16. Nagyon régóta tetszik.Már kb 6 hónapja vagy még több is bökdöddük egymást facebookon.
nekem nagyon bejön, de sajnos nem ismerem csak egy suliba járunk, és nem is szoktunk köszönni egymásnak.
az a gond h kb. 2 hónapja van barátnője, aki 19 éves és csak hétvégen taliznak bulikon, tehát nem olyan sűrűn.
a gond az hogy nekem a fiu nagyon tetszik és már nem birom nélküle de nem tudom mit tegyek!
bnőm csinált egy kamu profilt facebookon és rólam beszélgettek, a fiu említett meg neki, hogy sose köszönök, pedig 1. a fiunak kéne köszönni 2. lehet h azzonnal nyomulásnak venné.
kérlek segíííííííítsetek.mit tegyek. beszélni nem birunk, mert általában a barátaival van ráírni meg nem merek. :(Kérlek irjatok.
köszönöm, és annak is köszi aki elolvasta :)
"2 hónapja van barátnője"
Ez itt a legnagyobb probléma. Felejtsd el őt...
"pedig sztem ha bátrabb lennék kialakulhatna valami"
Tévedsz. Ő a fiú és, ha szeretne tőled valamit, akkor valószínűleg kezdeményezne. Nem ezen múlik. De mivel barátnője van, így tényleg felejtős a dolog...
"Már kb 6 hónapja vagy még több is bökdöddük egymást facebookon"
Fuck yeah...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!