Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig maradok egyedül? :/

Figyelt kérdés

Több mint 1 éve lett vége egy 2,5 éves kapcsolatomnak és azóta nem találtam magamnak normális bnőt.. voltak olyanok akikkel ismerkedtem, és olyan is volt, h majdnem összejöttünk de mégsem lett semmi. Lehet én vagyok a szar, pedig nem iszok nem cigizek :D vagy mostmár ez a menő? De jobban érdekelne, h meddig kell még egyedül lennem, mert nagyon szeretném már ha lenne vki aki szeret és én is szeretem :(

ötletek?

2009. júl. 30. 08:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
:( lányvagyok és énis emiatt szenvedek ... 20 éves vagyok, és eddig tartós normális kapcsolatom még nemis volt, mondjuk én kifogtam mindig az olyan pasikat akiknek nője volt, összeálltak velem, majd visszatáncolták magukat a volt bnőhöz..én ezektől szenvedek már 1.5 éve:( bizalmam elvesztettem szval ittsem jobb a helyzet, és én sem cigizek meg iszik:D lehet azért szivjuk meg:) sztem járj bulizni, kapcsolódj ki, de ne eröltess semmit, a szerelem jön mikor jönnie kell..
2009. júl. 30. 09:38
 2/10 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok
2009. júl. 30. 10:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Nagyon ritka manapság a tartós kapcsolat mivel divat lett a trófea gyűjtés már lányoknál is szóval én azt mondom keress tovább bátran mert igen is vannak normális nők!A mostani páromat én is egy társkereső oldalon találtam meg és azóta együtt élünk boldogan sőt az esküvőt tervezzük szóval kitartás nem megy gyorsan de a várakozás meghozza a gyümőlcsét!Egy jótanács:ne akard görcsőssen a kapcsolatot mert elijeszted a másik nemet!Sok sikert
2009. júl. 30. 10:45
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, 20 éves vagyok.
2009. júl. 30. 11:02
 5/10 anonim ***** válasza:

Hali

egy tipp, ne görcsösen keress magadnak b.nőt. Majd ha kell, akkor belép az életedbe az, aki neked kell. Mert ha erőltetni akarod, akkor nem figyelsz az apró jelekre.

Krisz

2009. júl. 30. 13:15
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod! nem akarom erőltetni, csak tényleg hiányzik már ez az érzés.. :S de remélem hamarosan eljön aki kell nekem :P
2009. júl. 30. 13:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Hidd el elfog jönni. :) Addig is kapcsolódj ki és élvezd az életet ahogy neked megfelel.Gyorsabban telik így az idő és gyorsabban is jön el akinek jönnie kell.De ne szomorkodj ezen,legyél vidám,így jobban vonzod magad köré az embereket! :)
2009. júl. 30. 15:20
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) amúgy mások előtt nem mutatom ki bánatom, tehát mindig mosolygok, ezen nem fog múlni :P
2009. júl. 30. 15:54
 9/10 anonim válasza:

Szia!

én meg pont azért aggódom mert már egy jó ideje nem kívánok ilyen érzést.Örülök,hogy egyedül vagyok nem hiányolok senki se magam mellől.Érdekes...

18/L

2009. júl. 30. 20:11
 10/10 A kérdező kommentje:

szia!

amikor vége lett a kapcsolatomnak nekem is jó volt, de mostmár kezd hiányozni :P

2009. júl. 30. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!