Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek multheten nagyon ossze vesztunk parommal?
Figyelt kérdés
A multheten ossze vesztunk nagyon a parommal a volt baratnoje miatt. A csaj sokat cseszegetett es hogy vissza vagjak neki sajat szamom at irtam tehat a nev helyett a szamot es elkulted magamnak es meg mutattam paromnak, fel hivta a csaj es persze tagadta mert nem tudta mirol van szo majd utan kerdore vont engem persze hogy en is tagadtam mindent hisz ha ez kiderul biztos szakit velem :(. Vegules es nem akartam ekkora cirkuszt veszekedest csak vissza akartam van vagni a csajnak valahogyan es ez jutott eszembe. Most viszont nagyon felek hogy elveszitem. Segitsetek kertlek. Ertelmes valaszokat varok.Koszi2012. szept. 11. 15:07
2/6 anonim válasza:
Jajneharagudjdenemolvastamelakérdésedmertolyanidétlenhogynemhasználszékezeteket.
Szóval, ez is elég zavaró, mint az is, hogy nem használsz ékezetet. (eléggé nehezemre esett mindent egybe írni, de ez van).
Majd válaszolnak azok akik kibogózzák a szöveged. Bocs, de ez számodra nem lesz értelmes válasz, de ezek a tények.
3/6 A kérdező kommentje:
nem dehogy vagyok terhes
2012. szept. 11. 15:14
4/6 anonim válasza:
számomra ez így ilyen formában érthetetlen.
most mi van???
5/6 anonim válasza:
Mi a faszról beszélsz? Szedd már össze magad!
6/6 Ájron válasza:
hasznaljal ekezeteket b@zdmeg. manapsag nem gyartanak mar magyar billentyuzetet vagy mi a f@szom? ilyeneket keress a betűk közt hogy éáűúőüö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!