Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van hogy a legtöbb 40 de akár 30 fölötti házasok nem szexelnek? Elvileg emiatt mennek tönkre a házasságok legtöbbször. :/eléggé aggasztó, am. Már nem kívánják egymást?
Van az a tipikus együttélési probléma, amikor az első csodás hullám után megszokottá válik az asszony jelenléte, semmi pikantériát nem hordoz, hogy ott rohangál melletted pucéran. Mellé minden nap meló, fáradtan hazaesnek a felek és örülnek, hogy szelel a lyuk a seggükön. A hétvége bevásárlással indul, majd takarítás, családlátogatás meg egyéb opcionális szarok. Nincs idő a romantikára koncentrálni és az együttélés öröme állóvízzé formálódik. Aztán jönnek a gyerekek, szülés után az anyukának minden baja van, majd a gyerekre kell figyelni, megint mindenki fáradt és nincs energia a lángot felélesztgetni. Ha kicsit megnőnek a gyerekek, akkor meg az a bajos, hogy mire a gyerekek alszanak és leszállnak apuról meg anyuról, addigra már apu és anyu is inkább alszik. Mire ez kezd normalizálódni, addigra a házaspár már kissé elhízott, nyűgös, ráncos, megkeseredett pár, aki el is felejtették, hogy valaha szexeltek.
Ennek egy része korábbi személyes tapasztalat, a többi hallomásból gyűjtött részletekből felépített kép (tekintve, hogy nem vagyok házas). Általánosan a problémát ugyanabba a batyuba kell helyezni, mint szinte minden mást: az emberek lusták dolgozni a kapcsolataikért.
Aki azt mondja hogy egész nap tudna a csajával szexelni az biztos nem 5éves kapcsolatban mondja. 2éve vagyok nős és ha van heti 3 akkor az jó hétnek számít. Van hogy 7nap is kimarad. Viszont ezért is tenni kell, és szerencsére az intenzitással sincs gond.
Na meg ott vannak a nyaralások amikor akár 2szex is van egy nap. Pont azért mert az új hely és környezet hoz egy kis izgalmat.
Meg azért érik az embert flörtök is , aminek izgalmát át lehet menteni a kapcsolat táplálásba. Pl ha szemez velem egy csaj a metrón, tudom hogy valamennyire vonzó vagyok és nagy lendülettel nekiesek az aszzonynak otthon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!