Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az miért van hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van hogy a legtöbb 40 de akár 30 fölötti házasok nem szexelnek? Elvileg emiatt mennek tönkre a házasságok legtöbbször. :/eléggé aggasztó, am. Már nem kívánják egymást?

Figyelt kérdés
2012. szept. 10. 22:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem, hogy majd ha együtt élünk hű de nagy szexelések lesznek minden nap. De ez már tapasztalatból mondhatom nem így van. Egy ideig igen, de aztán valahogy mégis abbamarad. Van akiknél nem, de az ritka. Sokkal jobbak voltak az együttlétek amíg ki kellett használni azt a heti pár lehetőséget. Nem a párom miatt alakult így a dolog, egyszerűen én sem igénylem már a mindennapos szexet, pedig előtte egész nap tudtam volna csinálni. Nem a kor számít, hiszen én is még bőven 30 alatt vagyok.
2012. szept. 11. 08:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem ezért sincs hosszútávú kapcsolatom, mert nem akarok egy nővel szeretkezni évekig. A tudta nélkül nem csinálnám. Nyitott kapcsolatot meg nem biztos, hogy találnék.
2012. szept. 11. 11:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Van az a tipikus együttélési probléma, amikor az első csodás hullám után megszokottá válik az asszony jelenléte, semmi pikantériát nem hordoz, hogy ott rohangál melletted pucéran. Mellé minden nap meló, fáradtan hazaesnek a felek és örülnek, hogy szelel a lyuk a seggükön. A hétvége bevásárlással indul, majd takarítás, családlátogatás meg egyéb opcionális szarok. Nincs idő a romantikára koncentrálni és az együttélés öröme állóvízzé formálódik. Aztán jönnek a gyerekek, szülés után az anyukának minden baja van, majd a gyerekre kell figyelni, megint mindenki fáradt és nincs energia a lángot felélesztgetni. Ha kicsit megnőnek a gyerekek, akkor meg az a bajos, hogy mire a gyerekek alszanak és leszállnak apuról meg anyuról, addigra már apu és anyu is inkább alszik. Mire ez kezd normalizálódni, addigra a házaspár már kissé elhízott, nyűgös, ráncos, megkeseredett pár, aki el is felejtették, hogy valaha szexeltek.

Ennek egy része korábbi személyes tapasztalat, a többi hallomásból gyűjtött részletekből felépített kép (tekintve, hogy nem vagyok házas). Általánosan a problémát ugyanabba a batyuba kell helyezni, mint szinte minden mást: az emberek lusták dolgozni a kapcsolataikért.

2012. szept. 11. 12:58
 14/16 anonim ***** válasza:

Aki azt mondja hogy egész nap tudna a csajával szexelni az biztos nem 5éves kapcsolatban mondja. 2éve vagyok nős és ha van heti 3 akkor az jó hétnek számít. Van hogy 7nap is kimarad. Viszont ezért is tenni kell, és szerencsére az intenzitással sincs gond.

Na meg ott vannak a nyaralások amikor akár 2szex is van egy nap. Pont azért mert az új hely és környezet hoz egy kis izgalmat.

Meg azért érik az embert flörtök is , aminek izgalmát át lehet menteni a kapcsolat táplálásba. Pl ha szemez velem egy csaj a metrón, tudom hogy valamennyire vonzó vagyok és nagy lendülettel nekiesek az aszzonynak otthon...

2012. szept. 11. 13:14
 15/16 A kérdező kommentje:
Kossz a válaszokat,amúgy 15 vagyok csak nagyon kíváncsi voltam erre,remélem én máshogy teszek majd...
2012. szept. 11. 14:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Semmi gond az idö neked dolgozik! En 50 feltètlen vagyok és ugyan úgy kivánok a sexet , sajnos az asszony libidójàt kezd kihül no de azért néha szerencsém van vele is ha nem akkor megtalálom a módját hogy megkapjam a jussomat. Hol itt hol ott
2014. aug. 12. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!