Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitöl haragudhat rám?

Figyelt kérdés
Van egy 17 éves lány, nem rég szakítottunk, egy darabig még tartottuk a kapcsolatot, mint 2 jó barát. Egyszer rákérdeztem,hogy bejövök e neki még..azóta nem beszél velem...Mi lehet vele? Ugye nem érdemes vele foglalkoznom?
2009. júl. 30. 00:53
 1/3 anonim ***** válasza:

ha nemjelentkezik és nemválaszol semmit akkor ő magasem tudja h mitakar. és sztem ha te érzel még vmit akkor érdemes a tudtára adni ahogyan meg is tetted. de az milyen kérdés h : "bejövök e még neked?" hát gondolom csak bejösz neki mivel járt is veled. inkább azt kérdezd meg h érez e még valamit utánad éshogycsak őszintén mondja el neked.

ha erresem válaszol akkor hagyd a fenébe... :/

2009. júl. 30. 01:04
 2/3 anonim ***** válasza:
az hülye beszólás volt. az előttem szóló is írta, hogyha járt veled akkor nyilván bejöttél neki és be is jössz neki. de mit érez irántad azt kell megtudni persze ilyen letámadós kérdésekkel ne gyere neki mert ezt éred el vele, hogy megijed mert azt hiszi te még akarsz tőle valamit és ha épp már nem érez irántad semmit akkor ez furcsán jön majd le neki.
2009. júl. 30. 02:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat..:) Jöhet még:D
2009. júl. 30. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!