Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől vagy mért lehet ez?
Figyelt kérdés
Van egy barátom 7hónapja vagyunk együtt. És felmerül bennem az hogy szakitsak vele.
Pedig nagyon szeretem és nem is szoktunk veszekedni.Mért lehet ez lehet hogy csak magamba beszééltem??De nha félek attól hogy azt fogom mondani hogy legyen vége és meg fogom bánni..De van amikor elmegy ez az érzés de van hogy vissza jönn és ezen gondolkodom..Segítsetek léci
17/L
2011. okt. 22. 10:56
1/1 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy már lapos a kapcsolatotok. Az jó, ha nem vitáztok semmit, viszont marha unalmas :) nem az mondom hogy vitázni jó :) valamivel fel kéne dobni a kapcsolatot szerintem, mert ha már 7 hónap után azt érzed hogy valami nincs rendben, később sem lesz jobb. Esetleg beszélj vele, hogy ő jól érzi-e magát veled meghogy nem találja-e unalmasnak. Esetleg elmászkálnál-e több felé, vagy dobd fel a nemi életedet, vagy ha nincs és úgy érzed, akkor dobd be magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!