Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolat szerelem nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat szerelem nélkül - mi ebben a pláne?

Figyelt kérdés
Az itteni válaszok elgondolkodtattak. Számtalan kérdésnél olvastam, hogy teljesen természetes, ha az ember nem érez szerelmet, mert vagy kialakul, vagy nem, mindenesetre addig ellötyögünk egymás mellett. Ebben nincs lángolás, ez így teljesen sótlan és lapos Miért érik be az emberek egy "akárkivel" vagy egy "mindegy, csak legyen valaki"-vel? Így persze, hogy a fiúk 90%-a tátott szájjal forog az összes arra járó nő után - hiszen nem is szerelmes a barátnőjébe. Nem értem, akkor miért is járnak egyáltalán?

2012. szept. 10. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de bennem is felmerült a kérdés. Eztán meg csodálkoznak, hogy mennyi megcsalás van. Hát persze, ha nem érzel a másik iránt semmit, még jó hogy megcsalod.

Tisztelet a kivételnek!

2012. szept. 10. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Úgy vagyok, hogy ha nem is tart örökké, de legalább az elején legyen némi lángolás. De ez én vagyok.

Gondolom, akik szerelem nélkül kötnek ki valaki mellett, a személyisége vonzza őket. Nem biztos, hogy beérik akárkivel, lehet hogy pont azért nem akarják elszalasztani az illetőt, mert olyan tulajdonságokkal, jellemmel rendelkezik, amit ideálisnak tartanak. Ez jó, de szerelem nélkül tényleg hiányzik a dolog sava-borsa.

Egyszer próbáltam szerelem nélkül járni valakivel, amikor még fogalmam sem volt a párkapcsolatokról és saját magamról, azt hívén hogy majd idővel beleszeretek. Nem így történt.

Tizenévesen van ilyen - lejjebb is van egy kérdés, hogy a két lány közül melyiket válassza a kérdező, de nem az érzéseiről, hanem a lányok külső és belső tulajdonságairól beszél.

Aki érzelmesebb típus, az azért felnőve rájön, hogy jobb, ha szerelemmel indít egy párkapcsolatot. Aki ilyen téren józanabb, hűvösebb, az akár még jól is érezheti magát egy ilyen "racionális" kapcsolatban.

2012. szept. 10. 17:10
 3/7 anonim ***** válasza:
hát ez az. semmi. csak szex kell nekik.
2012. szept. 10. 17:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Vegyük azt a példát hogy egy férfi/nő elég szerencsétlen apárkapcsolatok terén,nehezn ismerkedik és a neki tetsző férfiak/nők fel se figyelnek rá.Mindenki szeretetre vágyik,törődésre és ha van aki ezt megadja sok évnyi próbálkozás után,még ha nem is szerelmes az illetőbe,hát belevág.
2012. szept. 10. 18:38
 5/7 A kérdező kommentje:
18:38 Ez a hozzáállás eléggé önzőnek hangzik.
2012. szept. 10. 18:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Önző világban élünk.. De ez téged mért zavar? Mért zavar ha vki vkinek esélyt ad,hogy hátha kialakul valami és nem első látásra hoz végérvényes döntéseket?!Arról egy szót se említettem hogy szerelmet kell hazudni.. ez lenne az önző dolog.de egymás társaságát azért élvezhetik.
2012. szept. 10. 19:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Én tényleg nem értem ezt, de kár ezen felkapnod a vizet. A válaszokat egyébként köszönöm!
2012. szept. 10. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!