Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a párod rossz szokása?
Mint ahogy az egyik válaszoló is írta, az a párom rossz szokása, hogy nem létező jelenség. =)
By the way úgy tapasztalom, hogy a szeretteink negatív dolgai egyszerűen elillannak mellettünk. Bezony.
A "nem létezik" szöveget nem úgy értettem, hogy nincs rossz szokása, hanem az a rossz szokása, hogy a párom, mint olyan nem létezik.
Nincs párom. Érted....
Szeret felvágni azzal, amije van.
Gyakran okoskodik.
Kiszámíthatatlan.
hamar felkapja a vizet minden hülyeségen
féltékenykedik
néha udvariatlan
csúnyán beszél
9-es vagyok.
Valaki nagyon unatkozik, és lepontozza azokat a válaszokat, amik a kérdésre érkeznek. Csak érdekelne, hogy mégis miért lettem lepontozva? Jah, hogy rosszat írtam a páromról, és ez nem szimpatikus...gondolom a tiéd tökéletes, és nincs hibája :)
Attól mert meglátom a hibáit, nagyon szeretem, 6 és fél éve kitartok mellette, imádom az összes hibájával együtt, ahogy ő is engem.
5. vagyok!
Engem is lepontoztak,holott igazából semmi olyat nem írtam, ami akár sértő lehetne. Meg amúgy is az én barátnőmről volt szó, nemmásét fikáztam és tudtommal erre irányult maga a kérdés is. Inkább azokat kéne lepontozni, akik nem akérdésre válaszoltak, mert tökéletes ember nemlétezik, akiből hiányzik a hiba, az nem ember, hanem gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!