Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a párod rossz szokása?
olyan emberrel hogy lehet együtt lenni akit butának tartassz? én nem tudnék...
engem az idegesítene ha lenne pasim hogy önfejű...vagy mérhetetlenül hazudós lenne.
Nagyon pontatlan, mindenhonnan elkésik, de ha sikerül időben elkészülnie, akkor is valahogy képes elcseszni az időt. Hatalmas önértékelési problémája van, tök gyönyörű csaj, hibátlan alakkal, de folyamatosan mondja, hogy ez nem jó,meg azon kéne változtatni, néha még sírni is elkezd miatta, stb, elég idegesítő tud lenni. Nagyon zsidó... tök mindegy, hogy én fizetek vagy ő, mindig elakar számolni az utolsó forintig. Nagyon érzékeny lelkű, legszívesebben az összes kóbor állatot és hajléktalant beszeretné fogadni, persze ez talán inkább jó tulajdonság, de én inkább az a fajta "nem törődöm" típus vagyok, szóval néha kicsit idegsítő amikor a csöves jön tarhálni és oda kell adnom az utolsó szál cigimet, mert különben besértődik, hogy milyen szívtelen vagyok. Kb ennyi, de azért ki lehet bírni :)
22/F
Kit érdekel, hogy mi a rossz szokása? Engem a jók érdekelnek.
Tényleg van aki ezzel foglalkozik és még olyan "buta" is, hogy ezt le is írja. Ez nagyon gáz.
szeret okoskodni s ha nem hiszek Neki képes jönni a "náncsinénikéjének az unokaöccse is ezt mondta" dumával, csak hogy alátámassza az "igazát" :) persze ilyenkor csak kinevetem, mert tudom hogy ha megkérdezném az illetőt fingja se lenne arról hogy miről van szó :D
N22
Hamar felhúzza magát kis hülyeségeken.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!