Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetetlen lenne, a korkülönbség miatt?
Figyelt kérdés
Van egy valaki, akit már régóta nagyon kedvelek, vonzódok is hozzá, és az érzés kölcsönös, mivel tegnap elmondta, hogy ő is így érez, és ezek után megcsókolt. A probléma ott kezdődik, hogy a szüleim kb megölnének, ha lenne ebből bármi is, mert még mindig úgy gondolják, hogy joguk van helyettem dönteni, és maximálisan irányíthatják az életemet, annak ellenére, hogy jórészt már alig élek velük. Tudom, hogy ezt én rontottam el, mivel mindkét szülőmmel túl bizalmas, már-már baráti viszonyba vagyok, és ezért nem bírják megérteni, hogy nem 13 éves vagyok, hanem 21. Teljesen lekorlátozzák az életemet, a döntéseimet, mindent. Szerintetek hazudjak nekik most először, és találkozzak az illetővel titokban? Ő most lett 34.2012. szept. 10. 09:06
11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát! Az előbb hívott, hogy mikor találkozunk újra :D Mindenképpen a sarkamra állok végre. :)
2012. szept. 10. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!