Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 13 éves vagyok ő 20. Még is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves vagyok ő 20. Még is mit gondol kettőnkről?

Figyelt kérdés
A koromhoz képest kivül belül érett vagyok. És volt már 16 meg 15 éves pasim is. És a legjobb barátnőm unokbáttyával egész jóba lettem. És tegnap találkoztunk. Mindig ugy tünt mintha le akarna smárolni de végül csak puszi lett belőle. És ma amikor találkoztunk akkor is elvoltunk nagyon. És csomószor ölelgetett és végül meg is csókolt. Smároltunk jó párszor. Aztán utána este írt egy üzenetet hogy sajnálja amit csinált meg hogy nem tudja mi volt vele... Ez még is mit jelentsen?

2012. szept. 7. 23:46
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy rájött, hogy nem kellett volna megcsókolnia 20 éves létére (a korkül miatt), szerintem. 19/F
2012. szept. 7. 23:47
 2/25 anonim ***** válasza:
76%
Enyhe pedofíliát
2012. szept. 7. 23:48
 3/25 anonim ***** válasza:
75%

Annyit, hogy fiatal vagy hozzá, mellesleg pedofíliával ezért 10 évre lesittelik, már csak azért is, mert hiába engeded neki, 14 év alatt vagy, 18 év feletti személy már felnőtt ember, és te még nem vagy jogosult arra, hogy bármilyen testi érintkezésbe kerülj egy felnőttel,mivel kiskorú vagy. Csupán ennyi.

18/F

2012. szept. 7. 23:48
 4/25 anonim ***** válasza:
66%

Ez már tegnap is volt...

Egyébként igen, enyhén pedofil a gyerek...

2012. szept. 7. 23:51
 5/25 anonim ***** válasza:
53%

tegnap is azt írtad a kérdésbe h tegnap találkoztál vele.

csak még ott azt is írtad hogy megfogta a fencsid.

2012. szept. 7. 23:54
 6/25 Mókusgyilkos ***** válasza:
69%

oké. nem vagyok hajlandó elolvasni a 2. mondat után semmit.

1: kívül belül: ha nem tudod a szavak jelentését akk inkább ne használd-> a beleid érettek ?:D esetleg benső cica :) na m1.

2: volt már... és felsorolás: a kis szűz[ugye szűz?!] qrva.

3: a csávó jogilag is pedofil és ez bűncselekmény :)

2 lehetséges forgatókönyv van: A): felhagy vele és te nem bírod tartani a szád majd végül dutyiba kerül:) B): megdug és végül dutyiba kerül :).

undorító ő is és te is :) ha kisebbségi többséghez tartoztok akkor nem szóltam náluk ez teljesen normális.

2012. szept. 7. 23:56
 7/25 anonim ***** válasza:
39%
13 éves és már volt 2 pasija is...gratulálok(+ ez a 20 éves). Te leszel a legjobban tojó tyúk, minden strici álma.
2012. szept. 7. 23:58
 8/25 anonim ***** válasza:
46%
Az egy dolog, hogy pedofil, én elítélem ezért. De azért pedig tisztelem, hogy ráébredt arra amit csinált, és megbánta. :)
2012. szept. 7. 23:59
 9/25 anonim ***** válasza:
0%
A megbánás nem javít ki semmit a múltban,erre nem jön rá senki?
2012. szept. 8. 00:01
 10/25 Mókusgyilkos ***** válasza:
19%
8: ja ja megbánta.. egészen addig amíg nem fog megint a kislányra meredezni a kukija mert akkor bizony csúnyán beteszi neki a bokor mögött :)
2012. szept. 8. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!