Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vagyok ő 20. Még is mit gondol kettőnkről?
Annyit, hogy fiatal vagy hozzá, mellesleg pedofíliával ezért 10 évre lesittelik, már csak azért is, mert hiába engeded neki, 14 év alatt vagy, 18 év feletti személy már felnőtt ember, és te még nem vagy jogosult arra, hogy bármilyen testi érintkezésbe kerülj egy felnőttel,mivel kiskorú vagy. Csupán ennyi.
18/F
Ez már tegnap is volt...
Egyébként igen, enyhén pedofil a gyerek...
tegnap is azt írtad a kérdésbe h tegnap találkoztál vele.
csak még ott azt is írtad hogy megfogta a fencsid.
oké. nem vagyok hajlandó elolvasni a 2. mondat után semmit.
1: kívül belül: ha nem tudod a szavak jelentését akk inkább ne használd-> a beleid érettek ?:D esetleg benső cica :) na m1.
2: volt már... és felsorolás: a kis szűz[ugye szűz?!] qrva.
3: a csávó jogilag is pedofil és ez bűncselekmény :)
2 lehetséges forgatókönyv van: A): felhagy vele és te nem bírod tartani a szád majd végül dutyiba kerül:) B): megdug és végül dutyiba kerül :).
undorító ő is és te is :) ha kisebbségi többséghez tartoztok akkor nem szóltam náluk ez teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!