Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vagyok ő 20. Még is mit gondol kettőnkről?
Hát remélhetőleg nem tesz ilyet, de ki tudja...
De akkor is egy kicsi fény meggyulladt a fejében, hogy ezt azért mégse kéne. Ha ennek ellenére megteszi, akkor nem tudok mit csinálni...
8-as voltam.
ma 00:05
Az a nem fejlett testűekre való gerjedést jelenti te tudatlan!
tegnap 23:48 Nincs olyan hogy pedofíliával lesittelni! Az egy betegség és nem bűntetőjogi kategória! A helyes szó a megrontás lenne, már ha szexuális érintkezés lett volna köztük! Ahhoz viszont legalább 1 db nemiszerv használata kéne!
És a megrontásért 3 év a max ha jól tudom! 5 ha a kiskorú kiszolgáltatott helyzetű.
"vagy jogosult arra, hogy bármilyen testi érintkezésbe kerülj egy felnőttel" Ez a mondatod úgy baromság ahogy van! Mivel a csaj 14 év alatti így nem fogják felelősségre vonni őt, és szerintem az sehol nincs leírva hogy nincs joga hozzá! A bármilyen testi érintkezésbe beleszámít az ölelés vagy a pizsis együttalvás is ami egyáltalán nem tiltott.
tegnap 23:51
Egyáltalán nem ha a kiscsajnak már van melle és nőiesedett a teste, ahogy ez a korán érő lányoknál gyakori! A pedofil nem igazán a nőies formákra gerjed hanem a gyerek formákra!
tegnap 23:56
A te válaszodat se kéne elolvasni mert te sem tudod mit írsz le! A pedofil nem jogi kategória és ha még megrontás ma 00:05
Azért csak óvatosan, 14 éves kor alatt mindennemű szexuális érintkezés megrontásnak minősül, és bizony büntetendő. Jó, a smárolás az nem, de akkoris, csak vigyázni...
Amúgy szerintem lehet észbe kapott, hogy nem kéne törvénytelen kapcsolatba belemenni... Vagy csak egyszeri smárolásra kellettél neki :/
De szerintem ezt VELE kellene megbeszélned! És kívánom, hogy minden jól alakuljon, de azért csak óvatosan... lehet, hogy érettebb vagy a korodnál, de attól még 13 vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!