Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 13 éves vagyok ő 20. Még is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves vagyok ő 20. Még is mit gondol kettőnkről?

Figyelt kérdés
A koromhoz képest kivül belül érett vagyok. És volt már 16 meg 15 éves pasim is. És a legjobb barátnőm unokbáttyával egész jóba lettem. És tegnap találkoztunk. Mindig ugy tünt mintha le akarna smárolni de végül csak puszi lett belőle. És ma amikor találkoztunk akkor is elvoltunk nagyon. És csomószor ölelgetett és végül meg is csókolt. Smároltunk jó párszor. Aztán utána este írt egy üzenetet hogy sajnálja amit csinált meg hogy nem tudja mi volt vele... Ez még is mit jelentsen?

2012. szept. 7. 23:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
32%
Már hallom is a távolból, ahogy felbrummog pedomaci a barlangjában!
2012. szept. 8. 00:05
 12/25 anonim ***** válasza:
0%

Hát remélhetőleg nem tesz ilyet, de ki tudja...

De akkor is egy kicsi fény meggyulladt a fejében, hogy ezt azért mégse kéne. Ha ennek ellenére megteszi, akkor nem tudok mit csinálni...

8-as voltam.

2012. szept. 8. 00:07
 13/25 anonim ***** válasza:
24%

ma 00:05

Az a nem fejlett testűekre való gerjedést jelenti te tudatlan!

tegnap 23:48 Nincs olyan hogy pedofíliával lesittelni! Az egy betegség és nem bűntetőjogi kategória! A helyes szó a megrontás lenne, már ha szexuális érintkezés lett volna köztük! Ahhoz viszont legalább 1 db nemiszerv használata kéne!

És a megrontásért 3 év a max ha jól tudom! 5 ha a kiskorú kiszolgáltatott helyzetű.

"vagy jogosult arra, hogy bármilyen testi érintkezésbe kerülj egy felnőttel" Ez a mondatod úgy baromság ahogy van! Mivel a csaj 14 év alatti így nem fogják felelősségre vonni őt, és szerintem az sehol nincs leírva hogy nincs joga hozzá! A bármilyen testi érintkezésbe beleszámít az ölelés vagy a pizsis együttalvás is ami egyáltalán nem tiltott.

tegnap 23:51

Egyáltalán nem ha a kiscsajnak már van melle és nőiesedett a teste, ahogy ez a korán érő lányoknál gyakori! A pedofil nem igazán a nőies formákra gerjed hanem a gyerek formákra!

tegnap 23:56

A te válaszodat se kéne elolvasni mert te sem tudod mit írsz le! A pedofil nem jogi kategória és ha még megrontás ma 00:05

2012. szept. 8. 00:57
 14/25 anonim ***** válasza:
51%
Én részegen smároltam egy 13 éves lánnyla, pedig kinéeztt már 16-nak simán és elvileg nem is engedhettek volna be 15 év alattit. -.- Én is megbántam, mert ezért eléggé nagyot szívhat az ember. A csaj barátnője meg még később keresett, hogy miért nem foglalkozom a barátnőjével. Na vajon miért?
2012. szept. 8. 01:13
 15/25 anonim válasza:
13 évesen még elég fiatal vagy az ilyenhez egy 20 éves csávó nagyon jól tugya hogy nem lehet kapcsolata veled,csak meg akar rontani és utána azt is le tagadja hogy ismer szólj a szüleidnek minden képen.kérdezd meg a szüleidet mit szolnak a dologhoz.
2012. szept. 8. 02:53
 16/25 anonim ***** válasza:
46%

Azért csak óvatosan, 14 éves kor alatt mindennemű szexuális érintkezés megrontásnak minősül, és bizony büntetendő. Jó, a smárolás az nem, de akkoris, csak vigyázni...

Amúgy szerintem lehet észbe kapott, hogy nem kéne törvénytelen kapcsolatba belemenni... Vagy csak egyszeri smárolásra kellettél neki :/

De szerintem ezt VELE kellene megbeszélned! És kívánom, hogy minden jól alakuljon, de azért csak óvatosan... lehet, hogy érettebb vagy a korodnál, de attól még 13 vagy.

2012. szept. 8. 04:59
 17/25 anonim ***** válasza:
Szerintem először tanulj meg normálisan kevesebb,,és" használatával.
2012. szept. 8. 11:25
 18/25 A kérdező kommentje:
tegnap este megkért hogy találkozzak vele és megint lekapott... utána meg mint valami apa féltett mert átmentem egy fiú haveromhoz és mondta hogy ha valamit a srác csinálna velem akkor hívjam fel...
2012. szept. 9. 12:09
 19/25 anonim ***** válasza:
"A koromhoz képest kivül belül érett vagyok" Lehet, hogy érettnek érzed magad de attól nem biztos, hogy az vagy, ha az is vagy akkor is nem 20 éves pasi való neked. 13-16 os korkülönbség is sok ebben a korban, nem még, hogy 13-20. Térjetek vissza rá 7 év múlva. Nem mellesleg ebben a korban még a tanulásra kéne koncentránod!!
2012. szept. 9. 12:18
 20/25 anonim válasza:
úgy látom elég sok embernek csak az a baja hogy a törvény bünteti az hogy nincs ki fejlödve sem testileg sem pedig lelkileg nem sokat számit.A LÉNYEG HOGY BÜNTETIK?
2012. szept. 9. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!