Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetetlen lenne, a korkülönbs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetetlen lenne, a korkülönbség miatt?

Figyelt kérdés
Van egy valaki, akit már régóta nagyon kedvelek, vonzódok is hozzá, és az érzés kölcsönös, mivel tegnap elmondta, hogy ő is így érez, és ezek után megcsókolt. A probléma ott kezdődik, hogy a szüleim kb megölnének, ha lenne ebből bármi is, mert még mindig úgy gondolják, hogy joguk van helyettem dönteni, és maximálisan irányíthatják az életemet, annak ellenére, hogy jórészt már alig élek velük. Tudom, hogy ezt én rontottam el, mivel mindkét szülőmmel túl bizalmas, már-már baráti viszonyba vagyok, és ezért nem bírják megérteni, hogy nem 13 éves vagyok, hanem 21. Teljesen lekorlátozzák az életemet, a döntéseimet, mindent. Szerintetek hazudjak nekik most először, és találkozzak az illetővel titokban? Ő most lett 34.
2012. szept. 10. 09:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem igen!!! Adj bele apait anyait :) Nem vagy már kislány...

N22

2012. szept. 10. 09:10
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
(az igent a hazugságra írtam)
2012. szept. 10. 09:11
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is inkább erre hajlanék, annak ellenére, hogy soha nem szoktam nekik hazudni, max ártatlan füllentések. De úgy gondolom, hogy ha most nem mondom azt, hogy nem, akkor állandóan úgy fogják érezni, hogy oda tesznek ahova akarnak, mert én vagyok a gyerek. A másik meg, hogy belefáradtam abba, hogy a korombeli fiúk, a környezetemben csak a szexre mennek, egyik se akar kapcsolatot.
2012. szept. 10. 09:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne hazudj! Ha önálloan élsz, ellátod magad, baráti a kapcsolatod, akkor mondd meg, hogy te szeretnél egy kapcsolatot, amit várhatoan ök elleneznének (a korkülönbségröl nem irtál semmit!). Ezért nem kivánsz semmit sem mondani rola. Ha beletenyerelsz a sz-rba, az is a saját döntésed lesz. (Téged hány éves korában szült anyukád? Tudod, meggyözésre, hogy lassanként neked is kell egy társ.)
2012. szept. 10. 09:29
 5/11 anonim ***** válasza:

első vagyok

"A másik meg, hogy belefáradtam abba, hogy a korombeli fiúk, a környezetemben csak a szexre mennek, egyik se akar kapcsolatot."

ezzel teljesen egyet értek...:) amikor 17 voltam akkor jöttem össze egy 9 évvel idősebb sráccal...azaz Ő 26-volt. A mai napig együtt vagyunk, már 5 éve :)

2012. szept. 10. 09:32
 6/11 A kérdező kommentje:
De írtam a korkülönbségről. Én 21, ős 34. Anyuék között is van 4 év, és anyu 20 volt amikor engem szült. Nem engednék meg azt se, hogy járjak valakivel, mivel most lett vége egy olyan kapcsolatomnak, ahol fél év szünet után jöttünk össze újra egy hétre..nekik ez betette a kaput, hogy minek kellett vele kibékülnöm, és nem akarnak pasit meglátni mellettem most egy pár évig. Ilyen szinten nem hagyják élni a saját életemet, és döntéseimet, szóval a szép szóval itt nem érnék semmit. Köszi a választ!
2012. szept. 10. 09:33
 7/11 anonim ***** válasza:
igen írtál, azért írtam hogy megértelek és egyet értek Veled. Bár nekem a 13 év az sok lenne (nem is a kapcsolat miatt, hanem a gyerek vállalás stb miatt)
2012. szept. 10. 09:40
 8/11 anonim ***** válasza:
#4 vok. Bocsi, a 34 elkerülte a figyelmemet. Szerintem akkor is öszintén állj ki a saját választásod mellett. Beszéld meg velük, hogy ez a te életed. Lehet, hogy igy most boldog leszel, lehet, hogy elbas-od, de legyen a te dolgod, ezt fogadják el ( De te is igyekezz ne az ö vállaikon kisirni magad, ha baj van.). Alig élsz velük. Mondd meg, ha az alig-ot tartani akarják, ne eröltessék rád az elképzelésüket.
2012. szept. 10. 11:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem oszt nem szoroz ennyi körkülönbség , ha megértitek egymást miért ne! Felnőtt vagy!!! Nem kell eltitkolnod se! A te életed , ha tetszik vágj bele!! Én 17 voltma mikor megismertem a párom ő akkor volt 29. Mikor 18 lettem hozzá mentem.20évesen fiunk született két évre rá még egy fiúcska.10éve vagyunk együtt. Ha kihagyom mert körkülönbség meg jaj mit mond anyu akkor most nem lenne ilyen szép családom:) Sosem tudhatod!
2012. szept. 10. 11:37
 10/11 anonim válasza:
Valószinüleg ha kiállsz a véleményed mellet, végre felfogják, h nem irányíthatnak!
2012. szept. 10. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!