Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes az, ha a párom 500 Ft-ot sem akar nekem adni, sőt a fejemhez vágja, hogy hova vitt már el kocsival?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, a párom 29. Nemrégen történt, hogy 500 Ft-ot kértem tőle, mert nem volt nálam egy fillér sem. 20 Ft kellett csak végül, erre megszólal, hogy a többit tegyem csak le. Mondtam neki, hogy nem azért az 500 Ft-ért, de elegánsabb és nagyvonalúbb lett volna, ha azt mondja nekem, hogy hagyjam csak. 8 éve ismerjük egymást, kisebb-nagyobb megszakításokkal évek óta együtt vagyunk. Erre az volt a válasza, hogy így is nagyon sokfelé vitt el kocsival, nem volt elég? Meg hogy biztosan k.va vagyok, aki a pénze miatt van vele. Ezen nagyon összevesztünk, és azt is megmondtam, hogy amit nem ad (pénz), azért nehéz vele lenni. Továbbiakban k-zott folyamatosan. Kevesebbet keres, mint amennyit én kapok, és rákérdeztem, hogy házasságban hogyan képzelné el. Azt mondta, őt nem zavarja, hogy ő keres kevesebbet, hiszen ketten szállunk be a háztartásba, de mindketten külön-külön. Az utóbbi időben nem is mentünk sehova, mert eddig meghívott egy-egy strandra, utazásra, most meg kijelentette, hogy az utat még állja, ha ő találja ki, de ha én, akkor a benzint is én fizessen, viszont a belépőt mindenki mindig magának. Ezen elcsodálkoztam, akkor megint pénzéhes k.vának nevezett. Ki fogok szállni a kapcsolatból, mert nem lehet a pénz téma ennyire tabutéma. Csak kíváncsi vagyok a véleményekre, hogy más is ennyire retteg, ha a pénzről van szó a párkapcsolatában?2009. júl. 29. 19:47
11/12 anonim válasza:
Biztosan gyujti a temetesere.... Hat az egy semmire valo alak meg se haragudj, egy paraszt, el se hiszem hogy ilyen emberek is leteznek.Legy jo kislany es dobd a szemetbe, en koztem es a pasim kozt is ugyan ennyi ev kulombseg van de mindig segitettuk egymast.
12/12 anonim válasza:
már nem azért de ez egy bunkó köcsög hagyd ott minél előbb!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!