Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Természetes az, ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetes az, ha a párom 500 Ft-ot sem akar nekem adni, sőt a fejemhez vágja, hogy hova vitt már el kocsival?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, a párom 29. Nemrégen történt, hogy 500 Ft-ot kértem tőle, mert nem volt nálam egy fillér sem. 20 Ft kellett csak végül, erre megszólal, hogy a többit tegyem csak le. Mondtam neki, hogy nem azért az 500 Ft-ért, de elegánsabb és nagyvonalúbb lett volna, ha azt mondja nekem, hogy hagyjam csak. 8 éve ismerjük egymást, kisebb-nagyobb megszakításokkal évek óta együtt vagyunk. Erre az volt a válasza, hogy így is nagyon sokfelé vitt el kocsival, nem volt elég? Meg hogy biztosan k.va vagyok, aki a pénze miatt van vele. Ezen nagyon összevesztünk, és azt is megmondtam, hogy amit nem ad (pénz), azért nehéz vele lenni. Továbbiakban k-zott folyamatosan. Kevesebbet keres, mint amennyit én kapok, és rákérdeztem, hogy házasságban hogyan képzelné el. Azt mondta, őt nem zavarja, hogy ő keres kevesebbet, hiszen ketten szállunk be a háztartásba, de mindketten külön-külön. Az utóbbi időben nem is mentünk sehova, mert eddig meghívott egy-egy strandra, utazásra, most meg kijelentette, hogy az utat még állja, ha ő találja ki, de ha én, akkor a benzint is én fizessen, viszont a belépőt mindenki mindig magának. Ezen elcsodálkoztam, akkor megint pénzéhes k.vának nevezett. Ki fogok szállni a kapcsolatból, mert nem lehet a pénz téma ennyire tabutéma. Csak kíváncsi vagyok a véleményekre, hogy más is ennyire retteg, ha a pénzről van szó a párkapcsolatában?
2009. júl. 29. 19:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a fenébe bírtad ki ennyi ideig egy ilyen bunkó hapsi mellett?
2009. júl. 29. 19:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem tabu téma ennyire nem is szabad annak lennie én gyengébb hónapjaimban olyan 3-4x keresek annyit mint a párom s soha nem merült fel bennem az, hogy miért ő jár kocsival dolgozni, én mennyit adok bele a közösbe, hogy ki fizesse a belépőt.

Szerintem ezzel a f@-al csaka az idő előrehaladtával még rosszab lesz, dobd ki és keress olyat, aki ennyi idősen már felnőt mert ez ilyen h@le gyerek örökre kis p@cs marad 28/F

2009. júl. 29. 19:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

hát elég smucig és szarrágó dolog tőle hogy a fejedhez vágja... nem is értem hogy 8 éve ismered és ez így hogy működik vagy működhetett. épp ideje hogy továbbállj, rám csak egyszer mondhatná egy pasi hogy kurv@, a másodikat már nem várnám meg.

a pénztéma szerintem mindenhol kínos egy darabig még az elején, na de évekkel később is? nekem ez fura, szerintem ennyi idő után már abszolút természetes és hétköznapi dolog lehetne.

2009. júl. 29. 19:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Pffff mekkora egy f@szfej lehet ! dobd ki a pics@ba hogy ha ilyen sz@rházi módon viselkedik , nem is szeret.
2009. júl. 29. 19:58
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, külön köszönöm, hogy férfi is válaszolt, így legalább megerősödtem abban, hogy talán nem gondolkodom rosszul. Nagyon fáj, és persze, hogy én leszek a hibás, mint mindig, de úgy érzem, ezt meg kell lépnem, mert én ebben a kapcsolatban mindig csak a k.va leszek (nem először k-zott le), de elengedni még soha nem engedett el. Most sem lesz egyszerű dolog lelépni, de a lelki egészségem érdekében megteszem.
2009. júl. 29. 20:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
az igen! én egy percig nem maradnék mellette, ha csak a fejében megfordulna, hogy k.rvának nevezzen..mi a fenének vagy vele? már rég ki kellett volna dobnod a fenébe..és 8 év után sajnál rád KÖLCSÖN!!! 500 ft-ot? egy sz@rházi az ilyen, repüljön!!!
2009. júl. 29. 20:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

8-o Hogy bírtad ki 8 évig egy ilyen bunkó mellett???...

Mi a férjemmel, mióta ismerjük egymást, azóta mindenünk KÖZÖS!!! Soha nem nézte egyikünk sem, kinek több, kinek kevesebb a jövedelme, mindketten betettük a közös fiókba és ebből fizettük a közös költségeinket, ebből vett ki a férjem tankolni, vagy én a fodrászra...

Nem számoltattuk soha el egymást!

Volt úgy, hogy ő hozott haza többet, volt olyan, hogy én kerestem évekig 3x többet nála, volt mikor ő lett beteg, volt mikor én...

Egyáltalán : ha csak egyszer is valaki lek.rvázna, azzal az életben többet nem állnék szóba! Miért tűrted el?!

Ha ÍGY tud beszélni veled, ez a pasi egyáltalán nem tisztel téged semmire, semmi értelme vele töltened az idődet.

Szuperszónikus sebességgel hagyd ott és keress magadnak egy másik pasit, aki szeret, megbecsül és tisztelettel beszél veled!

2009. júl. 29. 20:14
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Igazuk van az előttem hozzá szólóknak. Ilyen emberrel nem szabad együtt maradni. Nem is értem, hogy idáig hogyan bírtad. Egy kapcsolat nem arról szól szerintem, hogy ki mennyi pénzt ad bele. Legalábbis nálunk. Átlagosan keresek és a barátom többet, de nem mondta soha, hogy nem adna kölcsön. Még nem élünk egy háztartásban. Nekem most épp nincs annyim, hogy magánorvoshoz elmenjek. Adott volna kölcsön, de most szerencsére megtudom oldani másképp.De nem monda, hogy ezért k lennék, mert mertem megkérdezni tőle.Ja és nem 500ft-ről van szó. Nagyobb összegről.
2009. júl. 29. 20:18
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hár ha engem a barátom, aki elvileg engem szeret a legjobban a világon, lek*rvázna, én úgy otthagynám szó nélkül, hogy csak nézne.
2009. júl. 29. 20:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

ez hihetetlen!! h lehet valaki ennyire zsugori? 500 ft.. KÖLCSÖN.. jézusom..:D én barátom, kb mindig mindent áll.. de igy midnig.. folyton: éhes vagy szomjas vagy? ne menjünk be a mekibe? hívok taxit! nem szeretnél valamit?

nem mondom h szegény gyerek..de ő nem villog, hanem nagyon kedves, gondolom a te párodnak sem életbe vágó az az 500 ft. nem érdemel meg téged.. én pl. sokszor külön megkérem a párom, h néha had fizessek ki én vmit.. de ha pl ha bemegyek vele egy ciopőboltba, mindig mondja h megveszii.. persze ezt néha elutasítom, néha meg ragaszkodik:D nemhogy kölcsön ennnyi pénz.. bocsi a sok offért, csak a kontrasztok...és nemértem, h ezen mit kell ku.rvázni:D dobd ki.. a pénz nem tabutéma.. egy jo kapcsolatban nincs tabutéma:) találsz te jobbat is!:D soks szerencsét!:))

2009. júl. 29. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!