Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyven éves férfi a játékmackójával alszik? Mit csinálnál, ha megtudnád a vőlegényedről?
Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 19:49
22/23 anonim válasza:
Nekem például nem feltétlenül ölelgetés/puszilgatás céljából van a macim, mert arra ott a cicám (aki él:D), hanem inkább, hogy valami legyen a kezem alatt. Tök mindegy, hogy ez ruha, takaró, vagy éppen maci.
Másrészt meg én a lábamat szoktam rátenni, tehát amolyan "terhespárna"-ként is szolgál:D
23/23 anonim válasza:
Először furán néznék rá, aztán vállat vonnék és nem foglalkoznék vele. Ha neki így jó, akkor jó, ennyi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!