Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyven éves férfi a játékmackójával alszik? Mit csinálnál, ha megtudnád a vőlegényedről?
Én 7 éves korom óta egy nagy plüss pingvinnel alszok, csoda hogy még egyben van :D Amúgy azt nézve hogy pasi lehet először kinevetném bár az se mindegy hogy azt ölelve alszik, vagy csak ott van az ágya sarkában. Minden esetre nem zavarna amíg nem túr ki az a játékmackó :D
20/L
Én már akkor is kiakadtam,mikor megtudtam hogy az egyik barátnőm(21 éves) a macijával alszik.Ölelgeti,simogatja,puszilgatja.Nagyon gáz.
Amúgy visszatérve a párodra,én nagyon furcsállanám,és nem jönne be a dolog,de nem tennék semmit.
Elgondolkodnék azon, hogy miért lehet ekkora szeretet -és törődéshiánya, hogy 40 évesen is játékmacival alszik és azon is, hogy vajon milyen apa lesz abból az emberből, aki nem nőtt fel. Elveszi a fia vagy a lánya játékmaciját? Verseng a gyerekeivel anyuka szeretetéért? Azaz beáll a sorba a gyerekeid mellé sokadik gyereknek, és kinevez téged anyukává (az anyukájává) vagy egyesene az a sor élére áll és a gyerekeit taszítja hátra?
Miért nem nősült meg negyven éves koráig? Miért most jutott hirtelen eszébe? Valójában mit vár tőlem és mit akar tőkem? És én mit kapok tőle?
Én ilyeneken gondolkodnék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!