Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt jól megszívtam, mi?

Figyelt kérdés
Elhívtam a fiút, hogy elmondjam beleszerettem, és míg gyűjtöttem a bátorságot, ő össze szedte a sajátját és szakított :) Komolyan inkáb röhöghetnékem van, mintsem sírhatnékom :)
2012. szept. 9. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Na végre egy bátor lány, aki mer kezdeményezni egy randit. :)
2012. szept. 9. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Milyen kapcsolat volt az, ha nem is tudta, hogy szereted? Vagy hogy szakithatott, ha ossze sem voltatok jove?

De amugy tenyleg vicces a szitu.

2012. szept. 9. 18:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Ez olyan volt, hogy 7-8 alkalom alatt elérte, hogy beleszeressek. Kedves rendes fiú volt, udvarias és figyelmes. Tényleg egy álom :)

Csak gondolom míg ő törekedett, hogy belémszeressen, engem elvakított a rózsaszín köd, és a jeleket csak tegnap este kezdtem észre venni, de azokat a fáradságára fogtam.

2012. szept. 9. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Az élet szivat, gyémántot takar és nagyítóval kerget.

Egy hozzád hasonlóan már a saját "nyomorúságán" gyomorgörcsben nevető ember.

:D

2012. szept. 10. 13:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Na csodás, hogy nem csak én fürödtem be :) Kitartás sorstárs :)
2012. szept. 10. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!