Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs nekem bnőm? Részletek lent
16F vagyok és próbálok barátnőt szerezni viszont soha nem jön össze ez elég gáz sztem:S Mit csinálok rosszul?
Tippeket és tanácsokat várok ! köszi
fagyizni? de nehogy úgy mond, h nincs-e kedved fagyit nyalni, mert lehet perverznek néz
inkább: szija ez és az vagyok...bocsi, h csak így leszólítalak(ha azt mondja, h baj, h megszólítottad akk menj tovább, de ha azt mondja, h semmi baj, akk hajrá)
kérdezd meg pl, h hova jár suliba hány éves, hanyadikos, mit tanul, sportol-e vmit....
köszönöm, plusz: ne félj, mert mi van, ha elrontod? -semmi, van még 1000 lány a földön:D
és próbálj a szemébe nézni
nm!
Hát lehet h nem tetszene neki ha a szemébe néznék mert igazából kancsal vagyok ezt kihagytam a fenti sztoriból..szerintetek így is lehet esélyem?
Persze! arról nem tehetsz!!
NEHogy ilyenek miatt ne legyen önbizalmad :D
miylen lenne már ha elfordulnál és nem néznél a csaj szemébe? szép is lenne ha háttal lennél neki
hát pedig ez miatt nagyon kevés önbizalmam van:S lehet hogy ez elég gáz :D
Na de írjatok még hogy mit mondjak a csajnak!! a fagyison kivül:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!