Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mik a legviccesebb közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a legviccesebb közös élményeitek a párotokkal?

Figyelt kérdés

2012. szept. 9. 12:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

N22 vagyok :D

Na eszembe jutott egy jó :D (Neki már kevésbé ;) )

Azt hiszem 2 éve vagy tavaly, kimentem Vele éjszakai horgászatra...És olyan 1 óra fele elálmosodtam és mondtam Neki hogy lefekszem. Bement kihúzta az ágyat (a stégjén van egy kis házikó) elővette a hálózsákot is hogy ne fázzak. Bele bújtam, felhúzta a cipzárt. De én csak szenvedtem, ugráltam benne mert nem találtam a helyem (rólam köztudott hogy nem férek el kis helyen...:D nekem terpeszben nagy helyen kell feküdnöm :D ) Amíg fészkalódtam Ő kiment és amikor hallotta hogy nem mozdulok (azt hitte hogy elhelyezkedtem, közben csak felhúztam magam :D ) lekapcsolta a fejlámpáját hogy adjon egy jó éjt puszit, nem akart a szemembe világítani. Én meg azzal a lendülettel felültem amikor Ő leakart hajolni és szegényt úgy orrnyergen fejeltem hogy leült mellém...:D Azaz inkább a földre :D

Nekem a könnyem folyt a nevetéstől, Neki meg a fájdalomtól :D De közbe Ő is nevetett, hogy milyen szerencsétlenek vagyunk :)))

N22

2012. szept. 10. 07:33
 12/14 A kérdező kommentje:

Ezen jót nevettem, köszi :)

Jók az ilyen vicces élmények. Közelebb hozzák egymáshoz az embereket :)

2012. szept. 10. 20:08
 13/14 anonim ***** válasza:

N22 vagyok megint :D

Ez pont ma történt: kocsikáztunk a városban és közeledtünk egy vendéglátó hely felé, aminek van külső terasza...bambultam előre...bambulok csak bambulok...egyszer csak láttam egy kopasz fejet a teraszon...elkezdtem elmélkedni hogy mi a szent szart néz az minket (elég lassan mentünk erre tippeltem)...aztán ahogy közeledtünk akkor láttam hogy teli vigyorral néz...már elkezdtem mondani a páromnak hogy mi a szent sz@rt néz és vigyorog az a csávó (már idegesített mert nem ismertem :D) mire leesett hogy az csak egy autó ami ott parkol és messziről teljesen olyan volt mintha kint ült volna valaki...:D Én halál komolyan bevettem :D A párom úgy elkezdett röhögni hogy már ömlöttek a könnyei, persze nekem is :D Eszméletlen hogy mennyire nem látok...és persze megint én voltam a szerencsétlen :D

2012. szept. 10. 20:20
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem a barátnőm egyszer csak megnyalta a szemem :)
2012. szept. 11. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!