Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mik a legviccesebb közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a legviccesebb közös élményeitek a párotokkal?

Figyelt kérdés

2012. szept. 9. 12:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Itt a gyakorikérdéseken saját magának küldött privát üzenetet. :D
2012. szept. 9. 12:57
 2/14 Hole Hunter ***** válasza:

Minden nap sokat röhögünk...nehéz kiválasztani egyet-egyet.

Szorultunk már be fürdőkádba is...vonyítva röhögtünk magunkon. :)

2012. szept. 9. 12:58
 3/14 anonim ***** válasza:
én és a jobbkezem..
2012. szept. 9. 13:08
 4/14 anonim ***** válasza:
65%
Ja a másik, hogy bent rekedtünk éjjel a temetőben. Én ebből is viccet csináltam, és azt mondtam, hogy befekszem az egyik sírba reggelig aludni. :D
2012. szept. 9. 13:09
 5/14 anonim ***** válasza:
zohan, 5 perce sírok a röhögéstől az első kommenteden:D:D:D:D Ezt hogy sikerült?:D
2012. szept. 9. 13:59
 6/14 anonim ***** válasza:

hát az 5 év alatt nekünk is rengeteg vicces dolog gyűlt össze :) nem tudnék választani :) állandóan röhögünk, általában rajtam, mert elég kis szerencsétlen vagyok...:) de azért Ő sem különb ;)

N2

2012. szept. 9. 14:08
 7/14 anonim ***** válasza:
Amikor egyszer a bolt közepén kiesett a kezemből a bevásárlókosárxd. Szegény a fejét fogta, én meg majd elsüllyedtem szégyenemben:D Ma ezen csak nevetünk.
2012. szept. 9. 14:18
 8/14 anonim ***** válasza:

ma 14:08 vagyok

N22-t akartam írni :D

2012. szept. 9. 14:43
 9/14 anonim ***** válasza:
Valamokka! Írt választ egy kérdésre, de rossz választ adott, jó választ privátban akarta el küldeni. És lehet privát üzenetet küldeni a válaszolónak, na szóval ő a saját válaszára, azaz magának küldött privátot. :D
2012. szept. 9. 14:47
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Mi is éltünk már át ezt-azt a barátommal. Nem olyan régen bicikliztünk, összeütköztünk és jó nagyot estünk. Jót nevettünk rajt, bár ő kevésbé, mert csúnyán lezúzta a térdét.

Nagy természetjárók vagyunk. Ezelőtt épp egy erdős, nagyon meredek dombon mentünk lefelé, ahol épp azon poénkodtunk, mekkorát csúsznánk, ha elesnénk. Hát itt én jártam rosszabbul. Megbotlottam és jó közelről megvizsgáltam a földet, míg olyan 3 métert csúsztam lefelé. Ő jött utánam és próbált felsegíteni, de a hatalmas empátiájából adódó röhögőgörcs nehezített a feladaton :D

Hát most ennyi jutott eszembe. Írjatok még :)

2012. szept. 9. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!