Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mibe tudtok beleszeretni egy lányban?
#16-os vagyok!
Köszönöm a lepontozást,úgy látszik félreértettetek...
Ezzel én csak arra akartam célozni,hogy a szerelem az nem egy tudatos dolog,ezt nem lehet megfogalmazni,meg megmondani,hogy én azért szeretlek mert keskeny a csípőd,vagy vastag a pénztárcád...stb.
Ha az ember meg tudja mondani,hogy miért szereti a másikat,az egy tudatos dolog.
De ha szerelmes,akkor nincs ilyen,hogy ezért meg azért szereti, hanem egyszerűen csak szereti a másikat minden porcikájával,és ezt nem lehet megfogalmazni.
Szerintem a kérdés inkább arra irányul,hogy mitől tetszik meg egy lány,mitől vonzó,de ez nem a szerelem,már elnézést...
Habár nem értek egyet az állításoddal, nem pontoztalak le. Ilyen alapon bárkit szerethetnénk, mert nem tudjuk,mit szeretünk benne. Ellenben,ha meg tudjuk fogalmazni,hogy mit szeretünk egy személyben, akkor szeretjük azt a szémélyt. (nem feltétlenül szerelemre gondolok.)
Mert az szerelem,ha megszeretsz egy csúnya lányt csúnya belsővel? Végülis nem tudod mit szeretsz benne,mert kiállhatatlan és még csúnya is. Logikus, nem? Na ez az ami nincs. Viszont, ha megszeretsz egy csúnya, de aranyos lányt, megkérdik tőled: miért szereted ezt a rusnyaságot, erre te : 'fogd be, szeretem és kész . ' és itt jön az,hogy MERT KEDVES. Minden miértnek van mertje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!