Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek cigány szeretöje?
18:28 sajnálom hogy nektek igy jött össze.nálunk is szoba került a költözés.
18:32 az én rokonaim tudják és senkinek nincs kifogása ellene.könnyü ugy itélkezni ha azt se tudod miröl van szó.a cigányok között is van olyan aki kulturáltabb mint akármelyik magyar.ő is ebbe a kategoriába tartozik.
utolsónak: merész kijelentés volt az, hogy "édesapád szétverné a tag fejét"
pont a cigányokról mondják, h agresszívak, és öntörvényűek, és pont te jelentesz ki egy ilyet h a magyar lány apja szétverné a tag fejét. ez elég merész volt, tudod-e? mi magyarok pont ezért IS nem szimpatizálunk a cigányokkal, és akkor te teszel egy ilyen kijelentést? sztem máskor gondold át jobban amit írsz.
amúgy meg kultúrált emberek között nemszokás egymás fejét szétveregetni.
Most nem mindegy, hogy cigány-e vagy sem? Ők is emberek, éppúgy, mint mi, nem értem, mire jó, hogy mindenki itt hőbörög...
Az a legjobb megoldás, ha elváltok, aztán elköltöztök jó messzire, ahol szinte új életet kezdhettek. Boldogok lesztek együtt, és ez a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!