Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, mi van velem. Mitől vagy miért van most ez? SÜRGŐSEN kéne valaki tanácsai, segítsége.

Figyelt kérdés
Barátommal 3 hónapja vagyunk együtt. Ő novemberben lesz 20, én a napokban 17. Mindketten szeretjük egymást. Sajnos utoljára múlt csütörtökön tudtunk találkozni és ma fogunk, utána megint csak csütörtökön tudnánk leghamarabb. Legjobb barátnőmmel összevesztünk és azt mondta, hogy én szerinte még mindig az exemért vagyok oda, akivel most már 9 hónapja szakítottunk. Én ezt hülyeségnek tartottam, mivel a jelenlegi barátomat szeretem, és eszembe se jutott a régi. Na most elkezdődött a suli, barátom Pesten tanul, én meg 150 km-re tőle. Minden egyes reggel az exemmel buszozok, egy suliba járunk. Igazából nem is fogalkoznék ezzel, ha a barátnőm nem mondta volna ezt. De most mégis beférkőzött a gondolataimba, hogy mi van ha igaza lesz egyszer, amit én nagyon nem szeretnék. Mi ez a furcsa dolog most velem?

2012. szept. 8. 13:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Ennek az ég világon semmi értelme.
2012. szept. 8. 13:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Jól meghazudtoltad magad itt mindenki előtt,gratulálok
2012. szept. 8. 13:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem értem, mivel?
2012. szept. 8. 13:19
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

De most őszintén, szerinted ennek a kérdésnek van valami értelme? És lehet rá választ adni??!!

Mi lesz akkor?? Hogyhogy mi lesz??????????? Akkor az lesz, hogy az exedet fogod akarni, ennyi. Hát, öcsém...

2012. szept. 8. 13:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Pff...
2012. szept. 8. 13:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Hogy mivel?

"Mindketten szeretjük egymást"

"De most mégis beférkőzött a gondolataimba, hogy mi van ha igaza lesz egyszer, amit én nagyon nem szeretnék. Mi ez a furcsa dolog most velem?"

Na?

2012. szept. 8. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagyon ráérsz...

Vagy szereted a párodat, vagy nem. Ha mással is el tudsz képzelni kapcsolatot, vagy bármi felnőtt dolgot, akkor nem szereted.

Ez kb olyan, hogy mi van akkor, ha sétálok az úton, és egyszer csak a fejemre fog esni egy tégla?

21/l

2012. szept. 8. 19:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Megtaláltam ezt a régi kérdésem. Ez a barátnőm rossz hatással volt rám, mindig hülyeségeket beszélt össze-vissza. Már rég megszakítottam vele a kapcsolatot. Exem eszembe se jut, Barátomért továbbra is megőrülök. Egyébként elég bunkók voltatok.
2013. júl. 14. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!