Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat egy kolissal?
arra gondol, hogy bejárósak az egyetemre, tehát nem levelezősök.
sztem..XD
am hogy, simán, 7 vége együtt, 7 közbe külön. mindenkinek megvan a maga kis szabadsága :D :P
A párom 250 km-re lakik, kolis. Én 10 km-ről vagyok bejárós. Párom kéthetente jár haza, ebből havi egyszer megyek vele, illetve havi egy hétvégét rokonoknál tölt, egyet pedig nálam. Valahogy úgy néz ki, hogy egy hétvége rokonoknál, utána hazamegy, nálam, majd egy hétvége, amikor én is utazok vele haza.
Ezt leszámítva szinte mindennap találkozunk, ha másra nem is legalább 5 percre és egy puszira. Ezt mindketten igényeljük szerencsére. Amúgy ha a hétvégét nem együtt töltjük, akkor hétköznap igyekszünk 1-2 olyan napot találni, amikor az éjszakát nálunk tölti a párom.
Koliban is bármikor lehetünk kettesben, csak meg kell kérni párom szobatársát, hogy kicsit hagyjon magunkra minket. Neki is van párja, ez náluk oda-vissza működik. Egyébként annyira nem igényeljük a magányt, hogy ne tűrnénk meg őt a szobában, jól megvagyunk hármasban, négyesben... :D 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!