Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti járnátok egy olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok egy olyan lánnyal aki egész nap dolgozik és egész héten?

Figyelt kérdés
párkapcsolat család szerelem

2012. szept. 8. 00:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%

igen. amikor otthon van, jó fel lehetne vidítani, üdíteni. jobban menne a munka is neki.

de a többségnek (főleg tízen és huszonévesek) nem hinném h kell. nekik csak a kapcsolat és a kapcsolathoz a szex kell, mert ugye anélkül nem jó a kapcsolat, és csak ez számít nekik, semmi más! erőfeszítést, hát azt nem szeretik!

2012. szept. 8. 01:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem.Annak semmi értelme nem lenne.Igenis fontos,hogy minél több időt töltsek vele máskülönben mi a fenének lennék egy párkapcsolatban.
2012. szept. 8. 01:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Miért nem vesz vissza kicsit a melóból? :O
2012. szept. 8. 01:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Első voltam. meg lehet oldani sokféleképpen, pl. a férfi érte megy a melóba, hazamegy vele/hazahozza, útközben beülnek valahova, stb. persze, nem ez az ideális, de kreativitással (ami az emberek többségére nem jellemző, mert csak a szex és a saját jólétük érdekli őket) sok mindent meg lehet(ne) oldani!
2012. szept. 8. 01:18
 5/12 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2012. szept. 8. 01:21
 6/12 anonim ***** válasza:
én igen! Ameddig nem érzem, h. a kapcsolat rovására menne a munka, addig nem zavarna. 28
2012. szept. 8. 01:31
 7/12 anonim ***** válasza:

Na ez tök jó. Én ugyan ilyen vagyok csak fiúba. egy teljes hétből( hétvégét is beleszámolva) így dolgozok. 3 műszak. Hétfőtől-péntekig 8 órába kivéve ha déleőtt akkor hétköznap általában 1 darab 12 óra összejön. Hétvégén és ünnep nap mindig van egy 12 óra. Minden hétvégén egy napot megyek 12 órába. Ha éjszakás vagyok akkor megyek 7 éjjelt egy huzamba. Vasárnaptól következő hét vasárnap reggeléig jó esetben 2 12 óra és 5 8 rossz esetbe több is lehet a 12 órák száma.

Szabadnap ritka, de ha van akkor általában szerdán.

Én próbáltam párkapcsolatot létrehozni így, de nem nagyon ment. Nehéz.

2012. szept. 8. 01:40
 8/12 anonim ***** válasza:
persze hogy járnék vele, közbe agyba főbe csalnám amikor tudom, na meg le is húznám pénzzel. ilyen nő arany aki folyamatosan dolgozik.
2012. szept. 8. 02:02
 9/12 anonim ***** válasza:

Mert az olyan nő sokkal "értékesebb",aki a ti pénzetekből költekezik és büdös neki a munka...Aztán meg ti vagytok felháborodva,hogy milyen pénzéhes liba a barátnőtök! Pasik..

(24éves DOLGOZÓ,lány)

2012. szept. 8. 04:17
 10/12 anonim ***** válasza:

9-es miért háborodsz fel, csak az előtted szóló válaszolt negatívan. A tisztességes munka normális emberek között becsülendő dolog.

Egyébként milyen munka az ahol ennyit kell dolgozni? Saját vállakozása van?

2012. szept. 8. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!