Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok egy olyan lánnyal aki egész nap dolgozik és egész héten?
igen. amikor otthon van, jó fel lehetne vidítani, üdíteni. jobban menne a munka is neki.
de a többségnek (főleg tízen és huszonévesek) nem hinném h kell. nekik csak a kapcsolat és a kapcsolathoz a szex kell, mert ugye anélkül nem jó a kapcsolat, és csak ez számít nekik, semmi más! erőfeszítést, hát azt nem szeretik!
Na ez tök jó. Én ugyan ilyen vagyok csak fiúba. egy teljes hétből( hétvégét is beleszámolva) így dolgozok. 3 műszak. Hétfőtől-péntekig 8 órába kivéve ha déleőtt akkor hétköznap általában 1 darab 12 óra összejön. Hétvégén és ünnep nap mindig van egy 12 óra. Minden hétvégén egy napot megyek 12 órába. Ha éjszakás vagyok akkor megyek 7 éjjelt egy huzamba. Vasárnaptól következő hét vasárnap reggeléig jó esetben 2 12 óra és 5 8 rossz esetbe több is lehet a 12 órák száma.
Szabadnap ritka, de ha van akkor általában szerdán.
Én próbáltam párkapcsolatot létrehozni így, de nem nagyon ment. Nehéz.
Mert az olyan nő sokkal "értékesebb",aki a ti pénzetekből költekezik és büdös neki a munka...Aztán meg ti vagytok felháborodva,hogy milyen pénzéhes liba a barátnőtök! Pasik..
(24éves DOLGOZÓ,lány)
9-es miért háborodsz fel, csak az előtted szóló válaszolt negatívan. A tisztességes munka normális emberek között becsülendő dolog.
Egyébként milyen munka az ahol ennyit kell dolgozni? Saját vállakozása van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!