Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom hogy ő hogy tekint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hogy ő hogy tekint rám, mint egy jó barát, vagy esetleg több?

Figyelt kérdés

A lánnyal osztály társak voltunk még általános suliban, elég sokat beszélgetünk, és jóban vagyunk. Az elmúlt 3 napot vele töltöttem, és nagyon jó volt :) Átjött, ott aludt, elmentünk ide oda.

Amikor haza kísértem, elköszönésnél átkarolt, és megölelt. Annyira jól esett :( Ilyet nem csinált még soha, és még a barátaim se szoktak így elköszönni...

Tegnap voltunk egy koncerten, ahol nem történt sok dolog, de jól éreztem magam, mert ő ott volt :)

Szerintetek hogy derítsem ki? Hogy mondjam el neki? Lehet hogy nem is tetszem neki... :S

2009. júl. 29. 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszenél neki nem aludt volna nálad és nem töltött volna ennyi időt veled. Ez még csak a kezdet. Ha tetszik neked aakor mond meg neki és a reakciójából fogod tudni, hogy ő mit is érezhet irántad. Bármit is mond ne csüggedj el.
2009. júl. 29. 12:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy egy kicsit, vagy két kicsit is önbizalom hiányos vagyok :S MSNen szerintem szégyen lenne elmondani neki, szemtől szemben pedig nem tudom hogy képes lennék-e rá. Félek hogy elvesztem őt, ha én nem jövök be neki.
2009. júl. 29. 12:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Célozgass, bókolj (pl.: milyen csinos vagy ma stb.), szerintem ne egyszerre bökd ki, tervezd el magadban a beszélgetést és tereld rá hogy tetszik neked valaki etc...

Sok sikert! :)

2009. júl. 29. 13:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja igen előző voltam (13:39) ha gondolod írjál mailt aztán segítek. ;) De élőben az igazi. :P
2009. júl. 29. 13:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyi idősek vagytok, de a legjobb ha nem is beszélsz erről. Közeledni kell hozzá szépen finoman, és akkor egy idő után már _nagyon_ közel leszel hozzá.
2009. júl. 29. 14:05
 6/6 anonim ***** válasza:

msnen semmiképp se mond el az izléstelen és gyáva dolog

viszont élőbe se bökd ki azonnal hanem inkább adj neki jeleket néha öleld át vagy húzódj közelebb hozzá lepd meg néha vmivel stbstb a fantáziádra bizom és h pozitivan reagál akkor lehet több is akár el is mondhatod viszont ha látszik a reakcióján h nem akar töled semmit akkor hagyjad ne erőltesd mert akkor a barátságotok is elveszhet

szurkolok! :)

2009. júl. 29. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!