Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barát zóna? Milyen sztoritok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barát zóna? Milyen sztoritok van a "barát zónába" kerülésről/esetleg kikerülésről?

Figyelt kérdés
Örök kérdés a fiú lány barátság. Én nem arra vagyok kíváncsi, hogy van-e, és ha van, miért, vagy miért nem. Ha egy lánynál bekerülsz a barát zónába, eddig milyen viselkedésmódot tapasztaltál? Az az érdekes, hogy szinte mindenki beletartozhat ebbe, a pattanásos kockától, a dagi jófejen át a magabiztos, de rossz ajtón kopogtató srácokig. Vicces is lehet, lányok is írhatnak, hogy mi zajlik le ilyenkor bennük. :)
2011. jún. 21. 23:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Én akkor kerülök barátzónába, ha túl kedves és őszinte vagyok. A nőkkel bunkón kell viselkedni és hazudni nekik, akkor férfiként tekintenek rám.
2011. jún. 21. 23:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nagyon találó. :D "A "barát zóna" olyan, mint a két perces kiállítás, csak itt soha nem telik le a büntetés. Ha egy lány úgy dönt, hogy mostantól a barátja vagy, akkor vége a játéknak. Teljesen aszexuális valami leszel a szemében, mintha a testvére lennél, vagy egy lámpa."
2011. jún. 21. 23:26
 3/12 anonim válasza:
8%
Szerintem nagyon értékesek ezek a barátságok!
2011. jún. 21. 23:46
 4/12 anonim ***** válasza:
63%

Soha eszembe sem jutott úgy kerülni közel egy nőhöz,hogy a nyavajgását hallgassam álszent módon.Se türelmem,se időm ilyesmire.

Viszont akit akartam,azt megkaptam.

Az elején tisztázd a szándékaid,vagy mutasd ki.

A punciára hajts,ne a lelki szemetére.

Rossz ajtón persze kopogtattam én is,de akkor sem barátként adtam elő magam.

Vagy pedig már csak azért gúnyból lehet nekik mondani,hogy csak barátként közeledsz és nem akarsz semmit,amit persze a tettek meghazudtolnak.

Pl a lány-Miért fogod a combom,mellem stb,ha csak barátok vagyunk?-Ja észre sem vettem:).Csak olyan jó az illatod.Szerintem a parfümöd a hibás.

2011. jún. 22. 05:05
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Akkor kerülsz a barátzónába, ha csúnya vagy. Párkapcsolatnál a lányoknak a külső a legfontosabb, ezért ha külsőre nem jössz be, maradsz haver.
2011. jún. 22. 08:35
 6/12 anonim ***** válasza:
89%

Na akkor egy női vélemény:

voltak, vannak és lesznek is fiú barátaim. Ideig-óráig működnek. Én szeretem fiúkkal megbeszélni a dolgaim, mert annyira másképp látják a dolgokat. sokat segített a mostani barátom megszerzésénél is a legjobb fiú barátom.szóval igen, működik. de néha mindig az egyik félben több van...sztem nem létezik a tiszta,100%-ig csak a barátom vagy. természetes dolog, hogy egy férfi és egy nő között van vmennyi vonzalom...

De azt is elárulom, hogy a legjobb barátom, ő nagyon is helyes pasi, kedves és odafigyel rám. de nincs köztünk semmi, mert valahogy már 7 évvel ezelőtt így alakult ki kettőnk között a vizsony....

a másik régi legjobb barátommal csak pár hónapig voltunk legjobb barátok, utána én akartam tőle többet,aztán ő tőlem, de egyidőben egymástól soha se akartunk többet :) ha értitek...

ez a húza-vona még mindig megy, immár 7 éve szintúgy... :)

de ha nem csak barát akarsz lenni, azt közöld! :)

2011. jún. 22. 09:07
 7/12 anonim válasza:
87%

még véletlenül se legyél a lánnyal kedves, és megértő, ne próbálj meg neki soha segíteni, és helyes útra terelni őt és megnevettetni, felvidítani ha rossz kedve van, soha ne mutasd ki hogy szereted őt és fontos neked, soha ne tegyél ilyeneket!

helyette legyén inkább egy idióta, üsd meg őt, alázd meg egy pár ember előtt, üvöltözz vele, csald meg, hagyd el őt egy másik lányért akit megdugsz, majd visszamész hozzá, miközben ő már tiszta depressziós miattad. ezeket ha mind megcsinálod akkor tuti nyert ügyed van nála, mert annyira naiv, hogy még mindig a te barom képeddel akar lennni, megbántva egy másik fiút, akire talána kis írásom első fele jellemző.

amúgy tapasztalat sajna.

2012. febr. 11. 13:47
 8/12 anonim ***** válasza:
84%
Csatlakozom. Ha többet szeretnél egy lánytól, mint barátság, akkor elsődleges szabály, hogy kicsit légy hanyag vele kapcsolatban.
2012. ápr. 13. 14:45
 9/12 anonim ***** válasza:
89%
én is így kúrtam el 2 éve akkor még nem voltam otthon a témában én hülye meg nem léptem hanem gondoltam bejön neki ha kedves leszek és beszélgetek vele és addig ment a dolog a még a legjobb barátja lettem mindig megölelt,puszilt el mesélte a gondjait ami jó dolog de én nem erre vágytam (persze akkor még reménykedtem) mai szemmel tudom hogy mekkora barom voltam ha be egyből rá nyomulok lehet járunk vagy elutasít de legalább fájt volna ennyire.
2012. szept. 2. 04:36
 10/12 anonim válasza:
100%
utolsó.. Mint az én helyzetem.. Én naiv.. Még mertem remélni,hogy a kedvességgel minden jó lesz.. a F....T..
2015. aug. 27. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!