Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifutottam az időből?
Tudom, hogy megdöbbentően hangzik, de nekem a 20-as éveim közepéig meg se fordult a fejemben, hogy normális párkapcsolatom legyen, egyszerűen annyira a magam kis világában élő, elszigetelt figura voltam, hogy úgy éreztem, hogy úgy sem tudna így egy lány se elfogadni, és én is lelki alkatomnál fogna képtelen lennék egy hagyományos értelemben vett párkapcsolatra, nem is nagyon kerestem a lehetőséget. A szex hiányzott természetesen, de aspektusból nem éreztem egy pár hiányát.
Most érkeztem el oda, hogy igen, képes lennék valakit szeretni, elfogadni, szeretnék normális kapcsolatban élni, sokat változott a felfogásom, de félek, hogy a tapasztalatok hiánya miatt is lassan kifutok az időből, ennyi idősen már minimum 2-3 komoly kapcsolaton kellene túl lennem, és a hasonló korú lányok is kb. ennyin túl vannak, nem egy kezdő bénázására vágynak.
igen, jól látod a dolgokat, amiket leírtál...
hogy kifutottál-e az időből? nem hiszem
hány éves vagy?
jó, biztos a csinos fiatal lányok tetszenek neked, de nem sok esélyed lesz így...ez van, én tudod mit javasolnék neked?
keress egy érettebb 40-es nőt, akinek nagy szíve van, és betanít téged :) aztán jöhet a saját korosztályod...
27n
Bizony,ezt 20 alatt kell elkezdeni,25-ön túl hatványozódik a sikertelenség.Kétlem hogy 40-es nőre volna szükséged tapasztalatszerzésre.A fiatalok között talán nincs jószivű és normális lány?
Egy szerencsés 25 éves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!