Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres mindíg az exem ha már nem szeret?
Sziasztok az exemmel kb 1 hónapja szakítottunk mert azt mondta nem szeret!!!!de ezt már sokszor mondta hogy nem szeret és végül szeretett mert bevallotta !!de most jár egy csajjal 1 hónapja és állítólag nagy a szerelem köztük!!
de engem állandóan keres eljön hozzám szó nélkül beszélgetni meg kérdezősködik a pasijaim felől.tegnap este is eljött hozzám és feküdtünk az ágyba és ő piszkált mármint úgy hogy csikizett meg stb...de utána nem történt semmi.. volt már ilyen nem 1 szer hogy eljött és összejöttünk de most nem !!
nem értem őt érezhet vmit írántam ???
én nagyon szeretem és szeretnék vele összejöni de nem tudom mit csináljak most!!
Hááát... Ez nehéz ügy!:)
Általában ha valaki a képedbe vágja, hogy nem szeret, annak épp az ellenkezője igaz.
Kérdezősködik, mert féltékeny! És aki féltékeny, az szerelmes is.
De azért irigylem a kant... Van nője, és még futnak is utána...:D Istenkirályzsír dolog:D
Beszélj vele, ez a legjobb megoldás!
Sok sikert!:)
-ReapeR-23/F
Hát nekem szokás szerint eltér a véleményem a többiekétől... Csoda, hogy még 80 fölött van a százalékom :D
Én ilyen helyzetben mindig azt szoktam javasolni, hogy képzeld magad a barátnője helyébe! Gondolj arra, hogy esne neked, ha veled járna a fiú, és úgy járogatna vissza az exéhez! Márpedig aki egyszer csinál ilyet, az többször is fog, tapasztalatból mondom. Én azt mondom, felejtsd el ezt a fiút, pláne hogy írtad, hogy már akkor is mondogatta néha, hogy nem szeret, amikor együtt voltatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!