Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a legnagyobb távolság, amiben benne lennél távkapcsolat esetén?
Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 18:30
11/31 anonim válasza:
Pontosan nem tudom, de kb. olyan bő 40000km.
12/31 anonim válasza:
11. Tehát 1300 km? (+- 100km) :)
14/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért kell elhülyéskedni a kérdést. Igenis fontos a kapcsolat szempontjából, hogy mekkora a távolság.
2012. szept. 7. 18:52
15/31 anonim válasza:
Kb. 20 km, ha Pest két végében lakunk.
16/31 anonim válasza:
Ha elárulod mi a kérdés mögötti kérdés, akkor válaszolok rendesen. :) (bár szerintem már válaszoltam)
17/31 A kérdező kommentje:
Semmi konkrét. Annyi, hogy rengeteget gondolkodtam mostanság azon, hogy érdemes-e több órát utazni azért, hogy a barátnőmmel legyek. Persze most szingli vagyok, de friss kapcsolatba nem érdemes szerintem úgy belevágni, hogy eleve nagy a távolság.
Szimplán érdekelt mindenki véleménye. Én olyan 50km-re mennék max.
2012. szept. 7. 19:03
18/31 anonim válasza:
Minél messzebb, annál jobb! Valaki elvihetne már innen engem =D
19/31 anonim válasza:
Én a világ végére is elmennék, ha olyan személyről lenne szó, de ha csak néha beakarod akasztani (ha jól veszem ki a szavaidból), akkor közelít válassz.
20/31 ASOT válasza:
nem mindegy az sem hogy át kell e magad vergődni pesten mert km-erben lehet h nicns csak 30 de bejutni pestre az mondjuk 20 perc, de pesten átmenni na az hétköznap időben sok.
mert 30 vagy 50km az lóf@sz , csak kérdés hol...honnan hová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!