Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A komoly kapcsolatot vagy a futó kalandokat szorgalmazzátok?
Figyelt kérdés
Tudom mindenki más beállítottságú, és más személyiséggel rendelkezik, hiszen nem vagyunk egyformák, ezért érdekelne a véleménytek. Én valahogy mindig a komoly kacsolatra voltam/vagyok behangolva...2012. szept. 7. 09:21
11/12 anonim válasza:
Mind kettőt egyszerre?! Jól nyomod :D
12/12 Lian3 válasza:
Ez egyèntől függ/meg persze neveltetès, beállìtottság, sikerèlmèny orientálòság stb.
Először minden komolytalannak indul ùgy is, másrèszt minkèt fèlnek komolyan kell venni ahhoz, hogh az is maradjon! Összeházasodni nem kell egyből pláne nem erőböl! Ezt ki kell váltani a másikbol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!