Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az idősebb pasik jobban bejövök, mint a korombélieknek? 21/L
a huszonéves srácok nem kisfiúk, te beteg vagy...
ismerek jópárat akik dolgoznak, saját albérletet tartanak fent, és családot, gyerekeket akarnak
miért, fáj hogy hogy egy 21 éves lánynak nem a 60 éves, érett, merevedési gondokkal küszködő "úriemberek" tetszenek és előnyben részesíti a korához jobban illőeket?
egyébként engem is a 30-as és afölötti korosztály talál meg. szinglik, házasok egyaránt.
viszont én vénnek érzem magamhoz őket, megmondom őszintén.
10 év korkülönbség talán még elmegy de annál több semmiképp.
szerintem bejövök a fiatalabbaknak is és te is kérdező, csak náluk 2 eset van. 1) vagy annyira jó pasik hogy rájuk másznak a lányok és ezt megszokták így várják hogy te kezdeményezz
2)vagy csúnyácska/csóró/félénkek akik érzik hogy eleve hátrányban vannak így rettegnek odamenni hozzád
ha azok az idősebbek akik odamennek hozzád helyesek, gazdagok, elismertek stb. akkor nem benned van a hiba hanem az előbb leírtak igazak.
ha molett/igénytelen stb. vagy (bár nem hiszem) akkor viszont ez alap hogy az egykorúak nem fognak nagyon tolongani mert 30 éves korig szinte mindenkiben él a remény hogy csoda történik és megkapja Miss Universe-t.
aztán szép lassan rájön hogy Nem, és lejjebb ad az igényekből, vagy "megtökösödik" és fiatalabb lányokhoz már oda mer menni.
ez a szemérmetlen igazság, akárhogy is fáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!