Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok, sok az a 3 és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, sok az a 3 és fél év fiatalkorban?

Figyelt kérdés
A barátommal 6 hónapja vagyunk együtt.Ő idén töltötte a 17 et én még a 14 et is csak decemberben.Lényegében véve 3 és fél év van köztünk de sokan a szemünkre vetik.
2009. júl. 29. 01:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez még belefér.Ne halgass a többiekre.Ti érzitek jó-e így.De szerintem ez még nem gáz.
2009. júl. 29. 01:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Mennyire komoly?Szexről ne legyen szó 14 évesen szerintem.
2009. júl. 29. 01:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem ez a lényeg....nagyon nagyon szeretem és úgy érzem ő is így van vele nem tudunk egymás nélkül meglenni...Na meg minket nem zavar...sosem merült fel még úgy mint probléma
2009. júl. 29. 01:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok. Én is 13 voltam mikor megismertem a barátomat aki 18 volt. Csak anyám volt ellene, de mikor jobban megismerte ő is elfogadta.
2009. júl. 29. 01:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem...köszönöm...nekem anyum is ugyanígy volt de már nagyon jól elbeszélgetnek.
2009. júl. 29. 01:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Óóóó, istenem, héááárom és fél év... köztünk 13 és fél van, és az ég világon semmi baj nincs vele! Nem kell ezt túllihegni, úgysem most szülsz neki gyereket(ugye?...), úgyhogy inkább abba gondolj bele, mi lesz 10 év múlva? te leszel 24, ő 27. Teljesen jó, szerintem...
2009. júl. 29. 10:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha ő türelmes, és még évekig csak "jár" veled (amíg te is megérsz) - akkor minden rendben van. Néha nehéz lesz, és pár buktatóval is számolhattok - de, ha tényleg ennyire szeretitek egymást, akkor ezt meg fogjátok oldani.
2009. júl. 29. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!