Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy az emberek nagy hányadából kiveszik a személyes kapcsolatok iránti vágy?

Figyelt kérdés
Nemrég történt velem hogy felvett egy srác MSN-re, aki csak úgy megszerezte a címem.Persze egyből kikosaraztam meg tiltottam is.Ha tudja hogy engem akar felvenni az azt jelenti hogy látott már.Akkor miért nem jön oda hozzám hogy megismerjen?Csak így MSN-en arctalanul semmitmondó betüket olvasva nagyon szánalmas próbálkozás.Az ilyeneket mindíg elküldöm.Nem érdekelnek olyanok akiknek annyi bátorságuk sincs hogy odajöjjenek hozzám és megismerjenek vagy beszélgessenek kicsit.De ez kezd általánossá válni nemtudom miért.Nem ismerek 1 olyan történetet sem hogy egy lány így ölt volna meg valaki az utcán.És senki sem fog bunkó lenni senkivel, esetleg a lány megmondja hogy neharagudjon de nem ér rá vagy van barátja és kész.Ennyi történik.De fiúk legyetek bátrak.A szingli nők csak arra várnak hogy valaki odalépjen és ismerkedjen.Most lehet hogy nagyképűnek tartotok hogy ilyen nethuszárokat kosarazok, de nekem fontos a személyes ismerkedés első alkalommal.És nem vagyok nagyképű.Ja és igen, a szüleink is összejöttek, pedig nekik nem volt MSN-jük.Szóval fiúk, hódítsatok. :)
2009. júl. 28. 23:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Mert ez így borzasztó kényelmes. Leül otthon a számítógép elé, egyszerre több emberrel is beszélgethet és nem kell hozzá még két métert sem megtennie. Ráadásul ha mégsem jön be neked, nem kell ott, a helyszínen égnie, hanem 1-2 hétig nem is ír, ezzel le van tudva, addigra elfelejted és ő sem emlegeti. Hát nem egyszerűbb így?

(félreértés ne essék, én sem szimpatizálok ezzel a rendszerrel, csak fel lehet fogni így is a dolgot és sokan ezt teszik)

2009. júl. 28. 23:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az a gond hogy félnek a visszautasítástól és az msn-en való ismerkedést sokkal könnyebbnek érzik mert ott ha mondjuk nem tetszik nekik a lány stílusa akkor csak klikk és már le is van tiltva és ennyi volt. Egyébként én is észrevettem hogy egyre kevesebb az olyan srác aki oda is mer menni a csajokhoz.
2009. júl. 28. 23:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Én értem hogy így kényelmesebb, meg hogy félnek az elutasítástól.De szerintem vagyis remélem hogy a legtöbb lány inkább személyesen szeret ismerkedni mint neten kersztül.És mivan ha valakit elutasítanak?Nem azt vágják a képébe hogy:-húzzál innen mert nemtetszel És szerintem a lányok nagy része nem is veszi komolyan az interneten ismerkedőket.Mert ha valaki odajön hozzám legalább annyit tudok róla hogy igen, tetszek neki és idemert jönni tehát érdeklem.Meg az is lehet hogy a lány nem tetszik a fiúnak mégsem és a fiú is inkább továbbáll 2 szó után.
2009. júl. 29. 00:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Msn-en sokkal lazábban veszik a dolgokat. Ha élőben visszautasítod az meg elég önbizalom romboló lehet a számára.
2009. júl. 29. 00:09
 5/5 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

hasonló témát nyitottam én is... teljesen egyetértek veled...

17/F

2009. júl. 29. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!