Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy a valószínűsége, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy a valószínűsége, hogy össze fognak jönni?

Figyelt kérdés

Még szeretem a volt barátnőmet. Közös megegyezés alapján szakítottunk. Lényeg, hogy van neki hi5-ja és ott láttam, hogy az adatlapján egy sráccal "dumál". Vagyis Ő ír valamit a srác adatlapjára, a srác meg visszaír az Ő adatlapjára. Vagyis mintha csetelnének. A volt barátnőm azt mondta, hogy még Ő is szeret engem. Én gondolkodtam, és inkább megpróbálom elfelejteni ha csak egy kicsit is tetszik neki az a srác. Én harcoltam érte eleget, s ha a másikat választja én tiszteletben tartom.

Ne írjátok, hogy kérdezzem meg, mert mindig kitér a válasz elöl s ha rászólok akkor meg szokott sértődni. Szerintetek ha valami komoly lennek akkor nem írnák ki a közösbe? Vagy csak játéknak indult és komoly is lehet a vége? Egyiknek se esik nehezére írni. Lehetséges, hogy csak jó barátok. Amúgy a srác azután jelent meg miután szakítottunk, vagyis nem régi jó barátok. Esetleg lehet, hogy a barátnőm tekint rá úgy mint barátra? Jaajj segítsetek kérlek szépen, olyan rossz érzés nézni, hogy a másik srác flörtölget a szemem elött. Jha meg nem direkt csinálják, hogy féltékeny legyek, a volt barátnőm nem tudja, hogy láttam az egészet. Állítólag nem szeretem a hi5-ot. Csak miatta nézegettem.

2009. júl. 28. 23:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ugyan ez volt. Azt mondta hogy még szeret közben pedig egy másik csávóval kavart. Az ilyet jobb elfelejteni szerintem. Tudom hogy most nehéz de ez lesz a legjobb neked is szerintem. Próbálj meg minél kevesebbet gondolni rá. Menj el szórakozni a haverokkal vagy bármi más, csak ne ülj otthon egyfolytában mert az a legrosszabb. :S
2009. júl. 28. 23:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ti már szakítottak ezzel a lánnyal, hiába mondja hogy szeret még téged, ha így lenne akkor veled lenne most is. Ha össze is fog jönni egy másik sráccal az ellen sajnos nem túl sokat tudsz tenni, most már szabad, joga van azt tenni amit akar. Próbáld meg elfelejteni, túllépni rajta. Ha lesed minden lépését azzal csak magadnak ártasz. Egyébként miért szakítottatok? Ki kezdeményezte?
2009. júl. 28. 23:25
 3/4 A kérdező kommentje:
még elfelejtettem mondani, hogy minden nap ír messen, így még nehezebb elfelejteni.
2009. júl. 28. 23:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha elakarod felejteni akk minek van fenn msn-en?...

Ha tényleg annyira elakarod felejteni inkább tiltsd meg töröld ...gondolom úgy könnyebben menne...aztán meg sokat menj haverokhoz meg ilyenek...hogy történjen veled valami, ne csak rágódj az egészen

2009. júl. 29. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!