Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Xaba89 kérdése:
Szerintettek ez jo otlet? Es lanyok nektek ez bejonne?
Figyelt kérdés
Vissza akarom szerezni a volt baratnomet. 2 hete szakitott velem, de azota is beszelgetunk meg van amikor talalkozunk, csak szigoruan baratokkent akar. En latom a szemeben , hogy szeret. Most kiotlottem egy tervet. Mivel vakacion van meg reggel elmennek hozza mielott felkellne, es csinalnek neki egy fincsi reggelit egy csokor rozsa mellett. Felvinnem a szobajaba es ezzel ebresztenem fel. Szerintettek milyen otlet?2012. szept. 6. 00:10
1/7 anonim válasza:
Eloszor jo lenne tudni mi volt az oka a szkitasnak, mert igy nem tudok tanacsot adni.
2/7 anonim válasza:
Egy romantikus filmben be szokott jönni, de hogy a valóságban is, nos...nem tudom. Attól függ, Ő mennyire és miért gondolja így jónak, hogy csak barátok legyetek. Egy próbát megér, de ne essen rosszul, ha elküld. Én speciel nem repdesnék az örömtől, ha egyszer már mondtam, hogy csak barátságot akarok és a srác ezt nem képes elfogadni. De egy próbát mondom megér, szóval hajrá! :)
3/7 anonim válasza:
Ez nem hiszem, higy változtatna az érzésein. Tartsd tiszteletben a kérését. Ő már lezárta veled. Lépj tovább, bármennyire is nehéz.
4/7 anonim válasza:
így van tudni kéne, hogy miért szakítottatok.... de szerintem ez akkor se jó ötlet olyan erőltetett mesterkélt próbálkozásnak tűnik.
5/7 A kérdező kommentje:
A szakitas oka az volt , hogy osszevesztunk a baratnoje miatt. Es ezert felkapta a vizet es akkor otthagyott. Ra 2 napra felhivtam es minden rendben tunt csak akkor azt mondta hogy csak barat akar most lenni. Es ez a MOST szocska szoget utot a fulemben.
2012. szept. 6. 00:21
6/7 anonim válasza:
Nem bántani akarlak de nekem ebből az jön le, hogy csak simán nem szeret már. Akkor meg lehozhatod neki a csillagos eget is az se lesz elég :S
7/7 anonim válasza:
nem jó.
pont fordítva kellene.
nem neked kéne pincsizni mikor ő dobott.
lásson téged más csajokkal,lássa,hogy nem bánkódsz,nem törsz meg,nem pincsizel,boldog,irigylésre méltó ember vagy,aki népszerű a társaságban.
lehetőleg a barátnőjét csípd fel,hajkurászd látványosan.
csak így lehet nőt visszaszerezni,lépésre kényszeríteni.
a te terved veszekedés után jó max,de akkor is csak akkor ha te vagy a hunyó.
szakítás utánra ez nem pálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!