Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok! Bejonne egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Bejonne egy ilyen szoros pasi?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2009. máj. 10. 12:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%
nekem nem de mindenkinek más a véleménye :)
2009. máj. 10. 12:12
 2/21 anonim ***** válasza:
97%
Hát nekem sem! :)
2009. máj. 10. 12:13
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
Egy férfi igeni legyen szőrös, de persze nem nyaktól bokáig, elől-hátul. Ami rajtad van, az még egyáltalán nem sok.
2009. máj. 10. 12:14
 4/21 anonim ***** válasza:
85%

Miért ne jönne be egy ilyen szőrös pasi. Nem azért mondom, de te még messze nem vagy olyan szőrös, mint a bátyám. Sajnos engem is lány létemre megáldott az úr bizonyos mennyiségű szőrrel, így (bár messze nem ez az első szempont társkereséskor), nem bánom, ha a barátom is szőrös, mert milyen ciki már, ha rajtam van több szőr, nem rajta?:)

Na de viccet félretéve. A lányok nagy része, nem úgy keres párt, hogy na szőrös-e, mert ha x szálnál több szőr van rajta, akkor már nem jön be. Jah és még annyit, hogy azért az utcán van rajtad valami póló nem? Mert akkor elég nehéz levágni kapásból, hogy mennyire vagy szőrös. Ha meg már megfogtad a lány a személyiségeddel, akkor nem valószínű, hogy full szerelmesen azt fogja mondani, hogy bocsi édes, de túl szőrös vagy, kiszerettem belőled. Szóval ne legyél gátlásos azért, mert szerinted szőrösebb vagy az átlagnál. Ez is lehet különlegesség:)

2009. máj. 10. 12:16
 5/21 anonim ***** válasza:
71%
áhh ne haragudj de én undorodok a szörtöl mindenhol :((( kivéve a lábon. pontozzatok le de ígyvan :S
2009. máj. 10. 12:16
 6/21 anonim ***** válasza:
97%
hát nekem az tetszik ha nincs "semmi" szőr egy pasin...szal nem jön be .
2009. máj. 10. 12:20
 7/21 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez teljesen okés!az én pasim is ilyen,nekem ez izgató....
2009. máj. 10. 12:42
 8/21 anonim ***** válasza:
85%

Ez sok szőr?

Ismerek sok olyant, akinek a háta is szőrösebb ennél! Mindegyik nős, tehát "bejött" valakinek.

2009. máj. 10. 12:48
 9/21 anonim ***** válasza:
76%
Én sokkal szőrösebb vagyok, mint te. Gimiben még szivattak is a többiek, de már akkoris megmondtam, hogy ez férfias és ők még kisfiúk, ha csupaszok :P És igazam is lett, azóta is minden barátnőm beindult tőle :D:D
2009. máj. 10. 12:53
 10/21 anonim ***** válasza:
72%
Ismered a mondást? Mi lemásztunk a fáról, a csupaszok csak lecsúsztak :D:D
2009. máj. 10. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!