Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális? (többi lent) Veletek már megesett FIÚK, LÁNYOK!

Figyelt kérdés
18 éves vagyok,a bartom 20. Amikor együtt alszunk,és azt hiszi hogy már alszok,hozzám szokta dörgölni a farkát..

2012. szept. 5. 19:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%
Fiúk és lányok is ugyan azt akarják sokszor hasonlít a fantáziálás is. Elég "deszka" lányok lehetnek az olyanok akiknek nem tetszik az ilyesmi vagy hasonló dolgok mert ha nem akkor nem is szeretheti az illetőt és inkább érdekből van vele
2012. szept. 5. 19:41
 12/20 anonim ***** válasza:
92%
nem tudom, hogy normális e, de a párom is szokta csinálni, de volt hogy arra ébredtem hogy én dörgölözök hozzá, ilyenkor ő is felébred és had ne keljen részleteznem az utána következőket :) nem lehet, hogy álmában csinálja?
2012. szept. 5. 19:57
 13/20 anonim ***** válasza:
71%
nem lehet hogy elaludt, és felállt közben neki? (a férfiaknak feláll álmuk közben többször, ha akarják ha nem)
2012. szept. 5. 21:33
 14/20 omba ***** válasza:
Már úgy érted a szex után? Hát vágyik még egy menetre!
2012. szept. 9. 19:06
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk általában feláll neki miután elalszik és mivel gyakran átölel mikor alszik, ha akarom ha nem érzem. És már volt rá példa, hogy álmában hozzám dörgölözött. És ezt ő észre se veszi mivel alszik...
2012. szept. 9. 19:25
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
a bartom 20-t úgy olvastam h a barom 20 xd de ettől függetlenül ˇˇ örülj neki hogy nem szégyenlős . P.P" 14/f
2012. szept. 9. 19:31
 17/20 anonim ***** válasza:
Igen ez teljesen normális!!! nem kell ezen parázni, amúgy ez neked is izgató kellene, h legyen.
2012. szept. 9. 19:42
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem Semmi rossz nincs abban Ha a barátod nemiszerve hozzád ér, ha szándékosan csinálja Ha álmában. Ha szándékos akkor csak a tudtodra akarja adni Hogy mi a helyzet "vele" ezzel keltve fel az érdeklődésed a következő menetre. Igazat adva az előttem lévőknek, ez számodra izgató kene legyen. 17/l
2012. szept. 9. 20:02
 19/20 anonim ***** válasza:
15ös vagyok emigy engem se zavar, sőt csak jobban szoktam tőle őt kivánni
2012. szept. 9. 20:13
 20/20 Citation ***** válasza:
Az nem normális, hogy te ezen fennakadsz. ;(
2014. nov. 10. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!