Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy ilyenkor bűntudatom van?
Barátommal 3 hónapja járunk. Én őt nagyon szeretem, ilyen emberrel még sosem találkoztam, mint ő. Életemben talán először vagyok igazán szerelmes. Ezzel nincs is semmi gond, mert jól megvagyunk. Csak van olyan, hogy néha (2-3 hetente) eszembe jut az exem, akivel 9 hónapja szakítottunk és elkezdek róla gondolkodni (nem sokáig max 1-2 percet), ezután bűntudatom van, hogy minek gondolkodok róla. És szerintem ez azért lehet, mert a legjobb barátnőm mikor 2 hónapja összevesztünk és azóta se békültünk ki, elkezdte nekem, hogy én még mindig belé vagyok esve, miközben én már 1 hónapja a Barátommal voltam. És ez nagyon nem igaz. Szerintetek mi lehet bennem ilyenkor ez a bűntudat? Vagy miért?
Előre is köszönöm, aki végigolvasta a regényemet és normális választ tud adni! :) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!