Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha ennyire zavarba vagyok előtte?
Régóta beszélek egy lánnyal,akibe nagyon szerelmes vagyok,ő is szeret ,egyenlőre még nem teljesen szerelmesen elmondása szerint,de lehetne több is.Ha meglátom szinte "rosszul leszek" annyira izgulok előtte,de ha elkezdünk beszélni akkor már sokkal jobb,és megnyugszom,de nem tudom hogy zavarja ez őt,hogy én eleinte mint egy bója állok ott és csillogó szemekkel csodálom őt.Lányok zavarna ez titeket?
16F
Én barátom is első két randin hebegett, habogott, én beszéltem csak..aztán később elmondta hogy ő első alkalomkor meglepődött hogy milyen közvetlen vagyok élőben is( előtte csak msn-eztünk)
Második randin meg hát..próbálta ..hát..lenyugtatni magát..ott...:D
De én meg a szemébe nem mertem nézni, mindig másfelé tekintettem, szal nekünk is megvolt a pirulás.
De még mikor összejöttünk se tudtam mi tévő legyek..15 éves lányka, még fiú kezét se fogtam, ő kérte el a praclim, és még puszit se adtam találkozáskor:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!