Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vészelted túl az első szerelmeddel való szakításotokat?
egy pár milliárd embernek csak sikerült valahogy, amióta világ a világ :D
egyébként barátok, tanulás, sport, család, munka....mindegy, csak foglald el magad!
fuhh elég sz*rul...
ittam mint az állat többmint 2 hónapon keresztül heti minimum 3 nap piás voltam...
volthogy sírtam is miatt igen, beismerem, főleg piásan öntöttek el az érzelmek.
2 hónapja találtam másik csajszit, nemvgayok szerelmes, de jóhogy van valaki, aki potolja az űrnek egy részét amit hagyot..:)
kb 2 hónapig voltam egyedül is...egy semminek éreztem magam, és öngyilkosságon is gondolkodtam, szal nagyon a kút alján voltam...:/
ha jótakartok sosem lesztek szerelmesek..:/
msot kb 4 hónappal az egész után már már feldolgozottnak mondhatom, de még midnig nemtiszta teljesen :/
ez van, probálok felejteni minél többet, és szerencsére megy főleg msot hogy másik barátnőm van :) mióta vele vagyok sokkal könnyebb, bulikból is viszzavettem, szeretek vele lenni :)
20/F
hát nehezen, de mivel kényszer közös megeggyezés volt, így nem volt más választásom...egy db-ig reménykedtem hogy az a bizonyos dolog "elmúlik" amiért szakítani kellett, vártam is...kb fél évet...aztán összejöttem a mostani párommal és úgy mondd elfeledtette velem, sőt ráébresztett (tudta nélkül) hogy Ő az igazi :)) A mai napig :)
N22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!