Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvennétek egy olyan lányt feleségűl akiben lehet hogy van egy vonóval?
nálam attól függ, hogy milyen a család.
szokás megismerkedni a családdal a házasság előtt, főleg, hogy ez már egy komoly kapcsolat. ha rendben vannak (ápoltak, dolgoznak, ilyenek) akkor igen.
egyébként nő vagyok, csak most logikusan gondolkoztam :D
Kedves Kérdező!
A válasz igen...ezért bonyolultabb neked mint másnak.
Én is lány vagyok és félvér...anyukám roma, apukám magyar.
Nem dicsérgetem önmagam és a családom, de igazán jó családból származom...ennek ellenére a férfiakban nagyon de nagyon ott az előítélet irányomban. Ment már tönkre párkapcsolatom ez miatt, mert a volt barátom egyszerűen nem tudott elfogadni engem sem és a családomat sem. De nem csak párkapcsolat terén tapasztalom a nehézségeket, hanem az élet minden területén. Például nem tudok elhelyezkedni egyetlen iskolában sem...és tudod mért nem???? Mert cigány tanár nem kell sehova...erről ennyit, ezzel mindent elmondtam.
Nagyon benne van az emberekben az előítélet a cigányság iránt...általánosítanak, mindenkit egy kalap alá vesznek. Esélyt sem adnak arra, hogy valaki bebizonyítsa, hogy ő más...esetleg tanult, okos ember, kemény munkával keresi a kenyerét, nem pedig lopással, csalással.
Bonyolult téma ez nagyon. Igazán csak az érti meg, aki "benne" van.
De ne keseredj el, mert értékes ember vagy és ha ezt az értéket valaki igazán meglátja benned ő lesz az Igazi...és számára nem lesz fontos a származás, csak Te önmagad!
ezek az előítéletek...
Olyan ez, amikor egy magyar lányt nem vennék el, csak azért mert magyar és meg vannak róluk az előítéleteim... Na?
Kérdésre a válasz: Ha szeretném, persze, hogy elvenném! :)
nah most előjött belőled a cigányság...
ha külföldön azt mondom hogy magyar vagyok nem a cigány zene az első ami eszükbe jut...hanem a hungarikumok, a kalocsai hímzés, a babgulyás és még sorolhatnám...
és még szép hogy a magyaroknak tele van a t*ke a sok cigánnyal...minden hol csak a bűnözés, lopás, gyilkolás...no meg a mi adónkból élnek...engem rohadtul nem érdekel hogy dolgozik e vagy sem....mert lehet hogy a pujája nem fog és azt is én fogom eltartani...ez van...
de ti is ugyan ilyen előítélettel vagytok ellenünk...egyszer a napisz@ron bevolt linkelve egy cigánycsávó facebook lapja...ránéztem...majdnem szétvertem a monitort, hogy ez a f*reg hogy beszél a magyarokról...sajnálom hogy Hitler bácsi nem fejezte be amit elkezdett...
N22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!