Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig veszekszünk a barátommal szerinte miattam .. mit tegyek?
Vagyis valami neked nem tetszik es ezt kicsit hevesebben elmondod neki? Es EZ nem tetszik neki, eszerint mondja azt h TE vagy aki miatt. Neked meg nem tetszik, h tesz dolgokat, es azert veszekedsz igaz?
En igy voltam a baratommal 1 ev 4 honapig, amikor azt mondta h eleg a veszekedesbol akar szakitani.
S ekkor raebredtem, kikeszitette ot az h nekem szuksegem volt dolgokra es folyton megakartam valtoztatni, es ezert veszekedtem, mert szep szoert sem tette meg, engem meg kikeszitett h nem tett meg semmit, akarmilyen formaban kertem.
En annyit ajalnaek h egyaltalan ne veszekedj, mert elobb utobb megunja, s latod mi lehet a vege.
En boldog vagyok most a parommal,mert elfogadtam ugy ahogy van es higgadtan beszelek meg vele mindent, ami meg nem tetszik a szemebe mondom, nem varom h o magatol jojjon ra.Rengeteg turelem kell hozza, de megeri, mertb jobb lesz a kapcsolatod tole. nekem bevalt:)
Hidd el ez mukodik.
Igen, az elottem szolonak nagyon igaza van. Sajnos nem konnyu sokszor szot ertenunk a parunkkal - bar en a szerencses kategoriaba tartozom - es bizony meg kell tanulni olykor hallgatni, oszinten higgadtan beszelni es oszinten szembe megmondani ha valami nem tetszik.
En pl. az elozo kapcsolatomban elkovettem ugyanezt a hibat. Az ex mindig engem okolt - igy utolag persze arra is rajottem, hogy o mindenkit okolt magan kivul...
Megtanultam megdicserni ha kimos a kedvesem megha kilocsolta a mososzer nagy reszet is, befogni a szamat ha segiteni akart es inkabb elcseszte minthogy elore vitte a dolgokat es nemtetszest kifejezni normalisan ha ugy hozza a sors.
Nem lehet csak egy a hibas es ezt jo lenne, ha a fejebe vesne mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!