Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell új kapcsolatot keresni, ha elmúlt a szerelem?
Figyelt kérdés
Jó 17-18 évesen megértem,hisz előttük az élet még,tapasztalat szerzés ilyesmi.De akik 25-30 évesen szakítanak,mert már együtt vannak évek óta és nincs meg a szerelem stb ők miért szakítanak és keresnek új párt? hisz pár év múlva ugyanúgy el fog múlni ott is a szerelem nem? És ha jól érzik egymással magukat és már évek óta párt alkotnak,miért dobják el ezt,csak azért,hogy új párt találjanak?2012. szept. 5. 14:16
1/3 anonim válasza:
Lehet h már nem is érzik jól egymással magukat. Ebbe nem láthat más bele csak ők
2/3 anonim válasza:
Ha jól érzik magukat egymással, akkor nem dobják el.
De attól, hogy a rózsaszín köd elmúlik, még nem kell törvényszerűen baráti, lakótársi kapcsolattá válni, lehet dolgozni a párkapcsolaton, kell is, mindkét félnek, folyamatosan!
De ha megszűnik az intimitás, akkor bizony előjön a frusztráció, állandóan morgások, veszekedések... én ezért válok.
Új kapcsolatba akkor kezdtem, mikor már sokszori próbálkozás után megbizonyosodtam róla, hogy a házasságom menthetetlen, és végérvényesen elhidegültünk egymástól.
Kívülálló számára ez valószínűleg úgy jön le, hogy az új miatt dobom a régit, de nem tudják, hogy min mentem keresztül az elmúlt 5 évben, úgyhogy nem nagyon érdekel a véleményük...
3/3 anonim válasza:
Mert 16 éves korom óta a férjemmel vagyok. Ő volt az egyetlen. Nem érzem jól magam vele. Igen, ott is el fog múlni a szerelem, a stílus a szokások mások ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!