Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet egy féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy féltékeny pasit elhagyni aki még nagyon szeret és nem fogja fel hogy én már nem?

Figyelt kérdés
És van közös gyerek is, és együtt élünk.

2012. szept. 5. 12:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Úgy hogy összepakolod a cuccaitokat (vagy az övét) és elmész, elküldöd.
2012. szept. 5. 12:42
 2/9 anonim ***** válasza:

A gyerek miatt elég nehéz lesz ...

Leülsz vele és megbeszéled a dolgokat, normális hangnemben!

Gondolom szereted a gyereked és nem akarod elveszíteni ...!

19/L

2012. szept. 5. 12:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Elköltöztök ez a megoldás. Lecseréled a telószámod stb.
2012. szept. 5. 12:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Oké ez idáig jó hogy elköltözöm tőle titokban hogy ne legyen itthon hogy ne tudja meg akadályozni de valószínű hogy látni szeretné gyermekét és elkövet mindent hogy előkerítsen . Képes egy olyan ember utánunk járni akinek el kell magyarázni hogy mit csináljon egész nap itthon mert különben nem csinál semmit? Egyszer volt már ilyen hogy elmentem de akkor csak munka után nem mentem haza és már rá 2 órahosszra megtalált a barátnőmnél.Persze most olyanhoz mennék akit nem is ismer.
2012. szept. 5. 13:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy elköltözöl, vagy szabsz egy határidőt, hogy ő költözzön el. Csak a kész tények fogják elgondolkodtatni. Telefonszám csere a (feltételezem nem felnőtt korú) gyerek közös nevelése miatt nem játszik.
2012. szept. 5. 13:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen kiskorú a gyermekünk és az ő háza, csak nem engedi hogy elköltözzem beszélgetünk már erről nagyon sokat de azt mondta hogy nem enged el bennünket meg elkezdett fenyegetni hogy rendőrrel kerestet meg aztán jött a hánytorgatás hogy ki mit vett a másiknak.Aztán azt is mondta hogy majd a rendőröknek azt mondja hogy én elloptam tőle értéket és az által kerestet majd meg, azt mondta hogy nem lényeges hogy nálam lesz e vagy nem az a dolog amivel feljelent csak neki az a lényeg hogy megtaláljon és a gyereket elvegye tőlem. De persze az anyja nevelné mert ő nem hajlandó fél órát eltölteni úgy hogy ne idegelné ki a gyerek.
2012. szept. 5. 13:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Mindenképp meg kellene beszélni vele hogy ez így nem mehet tovább, de én mindenképpen bevonnék egy harmadik személy is aki adott esetben tudja tanúsítani miket mond a párod , mivel fenyeget, és tud esetleg segíteni költözni...

Az ilyen pasik sokkal kevésbé bátrak akkor ha nem csak egy gyenge nővel kell veszekedni....

2012. szept. 5. 13:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Nincs, aki segítene téged elköltöztetni (esetleg egy férfi)? Így még akkor is megtehetnéd, amikor otthon van, és ha nagyon hepciáskodik, akkor meg te hívod ki a yardot, és máris látszik a "tényállás". Amúgy meg, ha nem áll meg a feljelentése (persze ezt kis macera lesz végig vinni, de sztem úgyis vágják a sünök 5 perc múlva, hogy zizi a manus), akkor meg hamis vád miatt ő lesz a hunyó! Az ilyen dolgai miatt meg rosszabb alkupozícióba is kerül a gyerek láthatását illetően.
2012. szept. 5. 13:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy amennyire ismerem stikába jobb lesz lépni értem olyan költöztető jön aki idegen nem biztos hogy válalná a cili-colét és ráadásul a gyereket nem engedné velem ami a legjobban számít nekem.
2012. szept. 5. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!