Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez jó szakitós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó szakitós szöveg?

Figyelt kérdés

"Beszélni akarok veled..: varázsoljak? abrákádábra : szingli vagy. :D na azt akarom..hogy szerintem jobb lesz nekünk külön..nem akarok hazudni neked , de elmúlt az a „nagy lángolás” ami az elején volt és később nem akarom , hogy megbántsalak.Én még nem érzem magam felkészültnek egy komoly kapcsolatra.Most úgyis kezdődik az iskola és a tanulás az első , szóval szerintem nem nagyon tudnánk találkozni és teis azt mondtad , hogy méssz Magyarországra.Na de a lényeg a következő : én nem akarom ezt folytatni tovább."

Véleményt kérek :)

2012. szept. 4. 15:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
amúgy meg lány vagyok..
2012. szept. 5. 09:39
 12/12 anonim ***** válasza:
akkor meg apácának, hát tök mindegy végülis, igaza van annak, aki azt írta hogy nem érdemelsz társat magad mellé. Ilyen szakítós szöveget.. az abrakadabrát hagyd ki belőle, mert ugye lopott szöveg nem áll jól, és attól hogy valakit már nem úgy szeretsz mint régen, nem azt jelenti, hogy úgy kell vele beszélni, mint egy utolsó senkivel. Ez az első mondat elég gyér, hagyd ki belőle.
2012. szept. 5. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!